Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
gaju gaju! :d es panemu mazu partraukumu macibas
uz dazham dienam!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Vel 120 lapas x]
Ai lab es ar tinos gulēt, tiešām acis netur.
Ai lab es ar tinos gulēt, tiešām acis netur.
- Deliite[1337]
- euro
mikstie
- hard vai p*ss majas!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [SS]eras.e
- Servera admins
Nav smieklīgi,un es nesmējos.
- Deliite[1337]
- euro
kadam nav aizkerusies laba kvalitate sada dziesma - Rassell & Sabine Berezina - Ka tu dejo?
ja ir,tad pm vinu man!
ja ir,tad pm vinu man!
- Hustler_WinChester
- CMF
Nēeeeee!!!! Tātad šiet ir kāds kas klausās stulbas Device maukas. Viss jau būtu normāli ja tie faki nesauktu sevi par Repu un Hip-Hopu un nezinošā tauta nedomātu ka tas arī ir īsts un normāls Hip-Hops. Tieši pretēji. Ar šito mēslu t.i. sevis nosauksanu par Repu, viņi visu baigi sadirš. Es vēl ar to veceni kas tajā dziesmā dirsos un baigās viņa totāli palika uz dirsas un aprāvās ar visu to ka viss Device un Rasels ir Verbāla geju padarīšana un ka viņa ar savu konvejera domašanau ir pavirzijusies kādus pāris milijonu sgadu atpakaļ evalūcijā un pārvērtusies par spalvainu gondzi.
Ā... un jā, man tās dziesmas un nekad arī nebūs, drīzāk es apliešos ar bendzīnu, aizdedzināšos un ielekšu vulkānā, un krišanas brīdī vēl paspēšu nošauties.
tikai mans viedoklis.neņemat to vērā.
Mans fāteris arī agrāk dzēra bet tagad taisa tiki kandžas aparātus un pats vairāk nedzer, bet kādi pāŗis litriņi mājās vēl ir
Ā... un jā, man tās dziesmas un nekad arī nebūs, drīzāk es apliešos ar bendzīnu, aizdedzināšos un ielekšu vulkānā, un krišanas brīdī vēl paspēšu nošauties.
tikai mans viedoklis.neņemat to vērā.
Mums miestā ir čalis kas dzen un pārdos samagonu priekš visiem, arī priekš visas Dinamo izlases.Ja nu vienīgi pie skolas veikala, vecais pārdo, no tā da jebko, cigaretes, alu utt. Nu smagi šaubos... Un man mājās ir 2 kastes ar sņabi x]
Mans fāteris arī agrāk dzēra bet tagad taisa tiki kandžas aparātus un pats vairāk nedzer, bet kādi pāŗis litriņi mājās vēl ir

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Varbut vispar to repu nahrenizet un beidzot saprast kas ir ista muzika?Nēeeeee!!!! Tātad šiet ir kāds kas klausās stulbas Device maukas. Viss jau būtu normāli ja tie faki.. butthurt crying going on and on

-
- Nelabojams spameris
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro
Metal is forever!!

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG