Tā ir. Naktīs aizmigt nevar. Var dzirdēt kā opeļi rūsē.
Nejau to es domaju, ta klasesbiedra mamma nomainija koltu delj rusas pret opeli. Un ka zinams ka opelji smagi ruse un kolts tikai nomainits del vel smagakas rusas.
Scotty, tik un ta var nokrasot to apaksu, es to pasu dariju savam Vito. Bet tad kad kravas kabinei gridu nodauziju nost braucot pa granti un uzsitot uz videji liela akmens, man nacas domat daudz ko vairak par krasosanu.
Tā ir. Naktīs aizmigt nevar. Var dzirdēt kā opeļi rūsē.
Nejau to es domaju, ta klasesbiedra mamma nomainija koltu delj rusas pret opeli. Un ka zinams ka opelji smagi ruse un kolts tikai nomainits del vel smagakas rusas.
Scotty, tik un ta var nokrasot to apaksu, es to pasu dariju savam Vito. Bet tad kad kravas kabinei gridu nodauziju nost braucot pa granti un uzsitot uz videji liela akmens, man nacas domat daudz ko vairak par krasosanu.
Nu bet lieta ir tāda, ka tas i atkarīgs ar;i no tā, ka to mašīnu kopj, vairāk kopsi, mazāk likstas, un tā kā šis colts tika nopirkts no cilvēka kam tā mašīna bija kā otrs bērns , tad padomā.
Nu bet lieta ir tāda, ka tas i atkarīgs ar;i no tā, ka to mašīnu kopj, vairāk kopsi, mazāk likstas, un tā kā šis colts tika nopirkts no cilvēka kam tā mašīna bija kā otrs bērns , tad padomā.
Nu un, ka Opeli ruse? Visi auto ruse, tapat Bembji un Golfi un citi auto, vieniga atskiriba ka jusu Iecienitie bembji ir tadas benzina kapsetas ka zosada metas..
skatos ka Scotty's baigais real life gangsta palicis!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.