Neviens darbs mani nepiesaista. Lieku 4/10, piedod, ka tik maz. Visos darbos tev gandrīz viens un tas pats fonts/krāsa. Vari kādam arī uzlikt mazāku opacity, lai tik traki acīs ''nekrīt'' acīs.
[SoD]Skilled wrote:Neviens darbs mani nepiesaista. Lieku 4/10, piedod, ka tik maz. Visos darbos tev gandrīz viens un tas pats fonts/krāsa. Vari kādam arī uzlikt mazāku opacity, lai tik traki acīs ''nekrīt'' acīs.
Man ar tādas domas....Nomaini citu fontu un krāsas pamaini
Priekš iesācēja labi. Kopumā došu tikai 5/10, jo tikai dažos darbos Tu esi izmantojis citu fontu, visos pārējos ir 1 fonts. Teksts pēc manām domām nav tas galvenais, kas būtu jāizceļ, tāpēc derētu padarīt tekstu ne tik redzamu. Dažreiz teksts var izbojāt visu smuko darbu. Protams, ja pašam patīk, tad ir labi.
Neaizmirsti par rāmīti, domāju ka tā ir ļoti noderīga sastāvdaļa. Avatāriem protams rāmīti nevajag pārāk biezu 1-3 pixeļi. Signatur`iem var biezāku. Protams rāmīti var padarīt caurspīdīgāku(pamainot optionaly), nevis tikai melnu visu laiku.
Vienā brīdī vairākiem darbiem pēc kārtas esi izmantojis scanlines, ar to man liekas ka nevajag aizrauties. Pamēģini arī platākas scanlines izmantot.
Paeksperimentē nedaudz arī ar c4d renderiem un textūrām!
EDIT: Tikai tagad pamanīju, ka visi Signatures ir vienāda lieluma. Paeksperimentē arī ar izmēriem.
Last edited by Becis[NGT] on 10 Oct 2010, 23:37, edited 1 time in total.