Mūzikas spēle.
Moderator: Moderatori
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
Re: Mūzikas spēle.
nāis, iepatikās meldiņš tagad visu laiku dungojas galvā. 9/10
- Deliite[1337]
- euro
nav mans stils 3/10
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Grindz[Vendetta]
- Servera admins
Esmu atkausījies, bet škiet vienalga normāls - 7/10. Pats vairāk klausos Dubstep.
- Panty[1337]
- Censoņa
7/10 ir dzirdeti ari labaki gabali ... 
shis taa random
nejaushi uzgaju savas atminas

shis taa random

- [NWA]Dumper
- Bembists
-
- Nelabojams spameris
It's ain't no music, it's a sh*t 1/10
4/10
Tas ir vairak kaa House un Roka mixs laikam!
))
Tas ir vairak kaa House un Roka mixs laikam!

The only easy day was yesterday
- Grindz[Vendetta]
- Servera admins
Labs, vienalga klausāms, 8/10. Vēl viens gabals no Dubstep.
10/10 - Viens no labākajiem dubstep gabaliem pasaulē..
8/10, Zinama dziesma, diezgan biezi klausos, nekad neapnik. Un tomer, pedeja laika esmu pargajis uz Ol' Skool.
Ludzams kadam istam Hip Hopa cienitajam novertet, nevis ka ieprieksejo reizi, ka es iemetu diezgan popularu Ol' Skool Hip Hopa grupu un atbilde man iedod, Nepatika, pats ieliekot Lil Wayne dziesmu, savas robezas tacu ari ir.
P.S. Ludzams tautai likt nevis vienkarsus ciparinus, bet ari logisku skaidrojumu kadel ta, nevis sekls: Man nepatika, galu gala, ja reiz nepatika un nevari neko labu pateikt, tad gaidi lidz iemet kadu tava stila dziesmu lai ari vari pateikt kaut ko labu, nevis vienkarsi krat postus
-BWS
Ludzams kadam istam Hip Hopa cienitajam novertet, nevis ka ieprieksejo reizi, ka es iemetu diezgan popularu Ol' Skool Hip Hopa grupu un atbilde man iedod, Nepatika, pats ieliekot Lil Wayne dziesmu, savas robezas tacu ari ir.
P.S. Ludzams tautai likt nevis vienkarsus ciparinus, bet ari logisku skaidrojumu kadel ta, nevis sekls: Man nepatika, galu gala, ja reiz nepatika un nevari neko labu pateikt, tad gaidi lidz iemet kadu tava stila dziesmu lai ari vari pateikt kaut ko labu, nevis vienkarsi krat postus

-BWS