Beztēma #5 , turpinājums.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

mello
Censoņa
Censoņa

Re: Beztēma #5 , turpinājums.

Post by mello »

Lūk ši ir īsta Deju mūzika ! :.
私は誓う、私は正義だ!可能であれば、私を殺す!
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Vakar nepaspeju pabeigt uzrakstit postu, kautcik tomer sanaca bet tu visu parproti un uzskati savu viedokli par vienigo pareizo un negribi padomat. Ja jau tu tads esi, man pasam negribas mainit savas domas, jo tu mani neparliecini.

BTW Jannka, ta dziesma ir tik laba ;)
Image
blinkas
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by blinkas »

Šodien vienkārši SUPER diena!

Es te braucu no skolas ar riteni , kā katru dienu , bet šodien bija kas savādāks. Braucu gar veikalu un piebraucu lai nopirktu bulciņas un te ieeju veikalā sīkie pizģī koņčas es šitos aizvedu pie pārdevējas un mani attalgo ar 1 picu par brīvu
Triplez

Post by Triplez »

Nice sausinj :D

Jauns avatars, un arī signature, tikai nezinu vai zem signature ir pareizi uzrakstīts teksts, jo angļu valoda man nepārāk...
SPOZHAIS!!![1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SPOZHAIS!!![1337] »

tici man, viņi dejo pie hip hopa, čomiet hip hopa dejās un viņi teica visas tās kustības ko iemāc''as nevarētu nodejot pie dibenstepa, pašam arī ir doma iet :)
Nu tu manu domu laikam īsti nesaprati, bet nu vienalga...
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Jauns avatars, un arī signature, tikai nezinu vai zem signature ir pareizi uzrakstīts teksts, jo angļu valoda man nepārāk...
Parakstam izmēri baigi dīvaini. Kreisajā pusē attēls ielikts ar visām strīpām, tizli izskatās.
Avatarā bildei slikta kvalitāte, bet tā jau forši.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Triplez

Post by Triplez »

Nu nez, varbūt avataru nomainīšu...

;) :D
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

tu visu parproti un uzskati savu viedokli par vienigo pareizo un negribi padomat. Ja jau tu tads esi, man pasam negribas mainit savas domas, jo tu mani neparliecini.
Es neparprotu, es neuzskatu ka sis ir vienigais pareizais viedoklis, bet tev deretu saprast, ka es rakstot kaut ko ari pamatoju savu viedokli, nevis vienkarsi rakstu kas ienak prata, jo manuprat izvirzita Hipoteze bez pieradijuma ir tas pats, ka Lidmasina bez sparniem, jegas nekadas.

Ka piemeram, tavas izvirzitas hipotezes bez nekada skaidrojuma, tatad, apkopojums
Reps ir tikai dzeja, TAS nevar but pakartots ka muzika.
Repu pat loti var pakartot ka muziku, vienkarsi vajag izprast tas jegu, tapat ka ar Screamo, loti savads un pagruts muzikas veids, bet tas tomer ir muzikas veids
nevis tos popa dziedatajus Lil' Gayne un citus kas tev patik.
Un te nu tu izcelies patiesam, censoties man nez kadel uzbraukt virsu sakot ka es klausos Lil Wayne, jo es esmu Hip Hopa piekritejs...
Nu piedod, es pats ienistu meinstrimu, un pakartoju repu ka vienu meinstrima saknem, loti biezi redzu wannabe nigerus kas gerbjas ka melnadainie reperi kas klausas 2pac, neizprot NEVIENU vardu no ta ko vins saka, pat nevaru izskaitit CIK biezi es redzu tos repakus diena
Te nav runa par kaut kadiem wannabe kas telo kaut ko tadu, kas vini nav, saproti, man pret cilvekiem kas gerbjas ar Hip Hop fashion, man pret viniem neka nav, tas butu tapat ka izvirzit hipotezi par to, ka visi kas velka Skinny Jeans ir impotenti, jo viniem tur neko nespiez ar tadam dzinsam..
Seit tiri ir runa par muzikas stilu, nevis muzikas stila piekritejiem, kas biezi vien iet pari ikdienas normam.

Tatad, kopuma sakot, es netaisos teret savu laiku vel vairak prieks si argumenta, jo tik tiesam tas ir bezjedzigi censties iestastit kadam ka Hip Hops ir Muzikas paveids, ka Lil Wayne un visi tie pigori nav pieskaitami pie Hip Hopa, ko mes klausamies un ka nozimigi ir tas, kada ir muzika, nevis tas piekriteji.

Personigs lugums, nevajag runat par ko tadu, ko tu vispar neizproti un ka jau teici, neieredzi, tatad vienigie argumenti kas naks arpus tavas mutes protams bus tie pasi nicinosie fakti bez pamatojuma.

-BWS
Image
hazzy
Jauniņais
Jauniņais

Post by hazzy »

Apiniti, tev patīk puskaili, muskuļoti vīrieši? ;)
Image
Triplez

Post by Triplez »

Code: Select all

Apiniti, tev patīk puskaili, muskuļoti vīrieši?  ;)

Nē, es skatos wrestlingu un tur tādi ir x] (Tāpat arī tas ir boksā)
Un es vienkārši fanoju.

Updatoju foruma spēli, to minēšanas.
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Pec tava rakstita es sapratu tikai to ka tev jau ari nav nekadu piemeru.

Un par to ka tev patik Lil wayne u.c. lidzigie es to nebiju ta domajis - es domaju ka tev vinju patik pieminet it visur kur panesas runas pret repu.

Un ja tu gribi lai es nerunaju par to ko es (ne)izprotu, tad kapec tu runa par vispar jebkadiem citiem muzikas (ak, sheit es tomer ieberzos, pakartoju repu ka muzikas zanru. Labi, uzskatisim ka es domaju hip-hopu, bet tas tomer nav tas ko es neuzskatu par muziku) stiliem?
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Tapec ka es esmu sava stila parstavis, man gribetos lai manis izveleto dziesmu novertetu vismaz kautcik izklastita veida, nevis tikai: 4/10, nav mans stils vai man nepatika, jo ir jau redzams ka es vismaz veltu tikdaudz laika lai uzrakstitu kas tiesi man patika vai nepatika. Un par to Lil Wayne, vins vienkarsi ir unikals piemers tam, kas notiek ar Muziku, ja nauda un slava sakapj galva.

P.S. Ven, te nav runa par kaut kadu slimu slavu repojot vai par cietumu, runa bija tiesi par to, ka ir aktualas dzives temas, par Rasismu (Tupac), Par to, ka Narkotikas saboja tavu dzivi (Gustavo), Par to, ka but nelegalaja biznesa joma ir riskanti, tas neatmaksajas, labakais ko tu vari dabut ir cietuma sods vai Lode starp acim (Big L), ka ari citam aktualam temam, kas skar tas valsts iedzivotajus un ari sis valsts iedzivotajus..
Image
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Pielabosu pedejo teikumu - noziedzniekus. Jo parastos iedzivotajus kas dara visu oki doki, tas neskar.
Image
Becis[NGT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Becis[NGT] »

Izskatās, ka atkal kaut kas sāk gļukot, jo uzspiedu uz pēdējās beztēmas lapas, man parāda: "Šai tēmai nav ziņojumu"
crap atkal nevar saglabāk laboto :s ,tāpēc kaut kas jāuzraksta
Image
11111
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by 11111 »

Atkal kāds ir vainīgs pie beztēmas sabendēšanas :D
Locked