Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
novelc pieejamos DLC, vienā no tiem ir Made Man uzvalks, to var uzvilkt knapi iesākot spēli, smukākais apģērba gabals spēlē, manuprāt 

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
- [SS]eras.e
- Servera admins
Lol,Labi screeni.
skrēniem nav ne vainas. pats taisos drīz novilkt Mafia 2

Minimum
Windows Vista or 7 (XP not supported)
Intel Core 2 Duo 2ghz or AMD Athlon X2 2.4ghz
2GB of RAM
NVidia 8400GS or ATI HD2400 (DX9 not supported)
16gb harddisk space
pārbaudi - http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
System Req vienmer palielina lai revieweri liktu augstakas atzimes.
Pec manam domam Mafia 2 ir totals suds. Tik apgraizitu speli neesmu redzejis, visas vienkarsakas free-roam funkcijas (kaut vai taksha izmantoshana, masinu sacensibas u.c.) un dazas misijas (kuras var redzet youtube traileros un E3 gameplay) tika izgrieztas lai ieliktu nakamajos DLC un papelnitu naudinu.
F U, 2K Czech!
Pec manam domam Mafia 2 ir totals suds. Tik apgraizitu speli neesmu redzejis, visas vienkarsakas free-roam funkcijas (kaut vai taksha izmantoshana, masinu sacensibas u.c.) un dazas misijas (kuras var redzet youtube traileros un E3 gameplay) tika izgrieztas lai ieliktu nakamajos DLC un papelnitu naudinu.
F U, 2K Czech!

Mafia 2 nebija slikta spele, protams tika izgrieztas tik daudz funkcijas ka piemeram Melee Weapons, more combat styles, Weapon Licenses, Taxi, Sitting, Buying Houses & Flats, piemeram tas pats MG 42 tika izgriezts ka pieejams ierocis un atstats uz divam misijam, es personigi gribeju redzet visas sis funkcijas spele, ka ari ta misija kur jaizdemole ta noliktava pa nakti un jaaizbeg ar to maserati auto. Protams, tika izgriezts daudz funkciju, bet tomer, spele izpildija savu galveno nodomu pasniegt kartigu gangsterdramu ar lielisku atmosferu. Es ka Mafia fans godigi saku, ka spele nebija tik slikti, protams, musdienu industrijas ir tadas, kadas ir, vieniga kvalitativa spele pec manam domam ir Fallout, gara spele ar visvisadam ekstram.

Ai man liekas, ka mafia ir garlaiciga, nez 
Jauns signature.

Jauns signature.
Mafia 2 bija jāgaida ilgi , bet nekādu baudu no tā nevar gūt , jo spēlē ir pārāk neapdomāta , jā grafika ir skaista , bet man nepatika , pa to laiku varēja uzcept labāku holivudas cienīgu grāvēju.
P.S New Sig
P.S New Sig
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Es viņu vispār negaidīju.
Vienā brīdī visi sāka par viņu runāt - tātad viņa ir iznākusi, novilku, paspēlēju man patika. Nebiju neko gaidījis, nebiju uz neko sacerējies, un nebiju vīlies.

Vienā brīdī visi sāka par viņu runāt - tātad viņa ir iznākusi, novilku, paspēlēju man patika. Nebiju neko gaidījis, nebiju uz neko sacerējies, un nebiju vīlies.

Visi jau bija aizmirsuši jo pagāja krietns laika sprīdis kopš pirmas mafias.
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Jau atkal bēztēma čakarējas, spiežu uz 269 lpp un man izlec teksts: "Šai tēmai nav ziņojumu"

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Man pirmā Mafia patīk labāk par otro. Protams, ka otrā arī ir laba, bet pirmo manās acīs tā tomēr nepārspēj...