Mūzikas spēle.
Moderator: Moderatori
Re: Mūzikas spēle.
My addiction song #1. 10/10
Nu par zhanru, piedodiet, bet ta tomer ir muzika, un sis ir remikss, kas man patik labak par originalu.
Nu par zhanru, piedodiet, bet ta tomer ir muzika, un sis ir remikss, kas man patik labak par originalu.

6/10, Piedod, prieks manis par skalu, parak atri un sarezgiti. Es pieturos pie klasiskam vertibam.
Luk si ir muzika ko klausos bez Ol' Skool Hip Hopa, teiksim ta, esmu vecmodiga rakstura cilveks.
P.S. Ne, es jau par sadiem muzikiem zinaju pirms Fallout, tapec ludzu iztiksim bez stulbiem komentariem.
Luk si ir muzika ko klausos bez Ol' Skool Hip Hopa, teiksim ta, esmu vecmodiga rakstura cilveks.
P.S. Ne, es jau par sadiem muzikiem zinaju pirms Fallout, tapec ludzu iztiksim bez stulbiem komentariem.

- Deliite[1337]
- euro
diezgan laba! [7/10]
100% man gadisies kads pamulkis kas nespes novertet so dziesmu,jo tipa ja ta ir veca dziesma,znachit sudz!
100% man gadisies kads pamulkis kas nespes novertet so dziesmu,jo tipa ja ta ir veca dziesma,znachit sudz!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- bobiksv6k[1337]
- euro
7/10 Tiešām lipīgs gabaliņš. Labi. Klasika nenoveco.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
4/10 nezz, vispār nekādas emocijas man neizraisīja šī dziesma, pilnībā nekā, tukšums.

- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
4/10 - Galīgi nepisaista un nepatika.
3/10. Vel trukst tikai 50 centa. (tas nebija sarkasms.)
Dziesma tak vel nesen bija.Good Charlotte - My bloody valentine posted by Indigo

- Deliite[1337]
- euro
mmm [9/10] laba dziesma,bet daudzi sudzas ka vina no twilight - tatad sux
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Sherlock[S16]
- Censoņa
Nu galīgi garām
0,1/10

10/10 - Nav ko teikt, labs bass arī.
- Funeraleee
- Nelabojams spameris