eminemZ[DBS]
Moderators: Moderatori, Servera administratori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Re: eminemZ[DBS]
Ka lai es to zinu vai tas ir emi vai nav vienkarsi calis ienak saku vinu saut un tur spawnkills nebija vins kustejas ka ari sava preti . 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Atvainojos administracijai, bet nu, vajadzeja pateikt.
Blaviens, jums neapnik postot?
Bet nu, seit bus mazs izraksts no Jannkas sastaditajiem noteikumiem sai sadalai...
Pie tam, zinot Bmx aka EminemZ no nG..., vins gan jau ir parkapis noteikumus, pasam ir bijusi iepriekseja pieredze no vina puses ar sadam lietam.
Tapec ludzams parejos lemumus atstat Administratoru rokas, lai jums un viniem ietaupas daudz galvassapes.
Jau ieprieks atvainojos administracijai, bet nu, ja cilveki nesaprot lidz bridim kamer kads neaizrada...
Ar Cienu, BWS.
Blaviens, jums neapnik postot?
Bet nu, seit bus mazs izraksts no Jannkas sastaditajiem noteikumiem sai sadalai...
Savas pretendzijas paturiet pie sevis, jau apnicis lasit jusu nenobriedusos tekstus par to, ej nu tur pieradi vai ir vai nav, gala protams jaiestarpina kaut kads nenobriedis smaidins ar videjo pirkstu, kurs jau no tik biezas izmantosanas palicis pilnigi liks.Es jūs lūdzu nerakstīt neko sūdzību sadaļā ja vien tu neesi servera admins kurš vienīgais ir tiesīgs izlemt sodu nosūdzētajam spēlētājam!!!
Pie tam, zinot Bmx aka EminemZ no nG..., vins gan jau ir parkapis noteikumus, pasam ir bijusi iepriekseja pieredze no vina puses ar sadam lietam.
Tapec ludzams parejos lemumus atstat Administratoru rokas, lai jums un viniem ietaupas daudz galvassapes.
Jau ieprieks atvainojos administracijai, bet nu, ja cilveki nesaprot lidz bridim kamer kads neaizrada...
Ar Cienu, BWS.

- CECMEHDELJAK
- Jauniņais
STFU nigga neviens tev neliek te list un lasit. Atradies te gudrais. Ja es zinu tadi ir noteikumi bet to lietu nevar ta atstat redzineviens admins nav neko uzraxstijis tas nozime kad vini pashlaik nezin ko ar vinu darit.
Racism + Insults much?STFU nigga
Fakts vien ka ja esi redzējis, divas no manām sūdzībām arī necaurskatija, tātad, ja reiz viņi nav skatījuši, tas nozīmē nevis to, ka viņi vēl pārdomā, bet 95 % gadijumu tas nozīmē tieši to, ka viņi nemaz netaisas skatīties cauri tavu milzīgu un nožēlojamo spamu kopā ar EminemZ.
Patience is a good thing, seems like You have none.

- CECMEHDELJAK
- Jauniņais
Nu chali neviens tev neprasa te neko raxstit. Atradies te treneris kas mus te macis. Es gribu panakt lai Eminemz tiek sodits un viss.