Sausinjs_

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
blinkas
Rakstnieks
Rakstnieks

Sausinjs_

Post by blinkas »

1.Tavs īstais vārds. Helmuts
2.Tavs pašreizējais vecums. 13
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)Nu protams savā serverī un vienā ko sauca fanopunktslv
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.Skatos esat iztīrījuši sūdzību sadaļu tapēc šaubos vai spēšu ko ielikt . Tāpat pārsvarā es /reportoju vai kādam adminam pa skype aizsūtu lai te nav jāposto.
5.Kāds mums būs labums no tevis?Esmu bieži on-line un kamēr esmu on-line neesmu afk (reti ja nu kas , bet tas tikai uz īsu brīdi.Vēl reti ir kads cits administartos on-laina tapēc piesakos.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Katru dienu pa kādam laiciņam ~2h.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.No Aprīļa , bet ir bijis senāk ar.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Aizputnieks - Yusida.
9.Kā uzzināji par BoxG community. Kā jau toreiz sa-mp fanāts es meklējot atradu foršu komūnu.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau auģšā minēju , mani sauc Helmuts un man ir 13 nāku no Aizputes.Es apmeklēju skolu un bez tās kā tautā saka pulciņus un tie būtu , šautuve un florbols.Laukā eju katru dienu ~3h tas vēl ir maz.Uz datora spēlēju GTA SA-MP , GTA IV , DIRT un GRID un vēl ir šādas tādas spēles, bet pārsvarā sēžu netā.Šajā komūnā esmu pamanījis ka on-lainā ir maz administratoru tapec es domāju ka jūs sapratāt kapēc es piesakos.
blinkas
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: Sausinjs_

Post by blinkas »

Esmu aizmirsts vai kā?
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

diena tik ir pagājusi.
nav uzticības.
ANTI.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

viewtopic.php?p=82702&highlight=#82702
Pazīstams? Anti. Tikai dēļ iemesla ka esi uztaisījis jaunu profilu, pagātnes biežās niku maiņas. Neatceros tevi kā tādu, kuram var uzticēt šito pasākumu.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

ANTI. Nav uzticības.

P.S. ja neievēro foruma noteikumus, kur garantija ka ievēro servera noteikumus ? :o
Image
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

Nav uzticība - ANTI
Image
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

atteikts
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked