Beztēma #5 , turpinājums.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

sequence
Jauniņais
Jauniņais

Re: Beztēma #5 , turpinājums.

Post by sequence »

Klāj vaļā!
[BB]Pakito[TITNS]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by [BB]Pakito[TITNS] »

nuu apmeram kaut ko zinu
kad BoxG serverii nebus max levels 19 bet 32 vai kurs tur
un nejau pa pliko bet ari ar kaut kadam lietam ko katrs levels dos |:)
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

04d aŖDĀS, nēeeeeeeeee glābiet!!!!!!!!!!!!!! LVL 55!!!!!!!!

jus visi manas acis esat jauninie,jo daudzi vecie krabji kas agrak speleja vairs nespele.
krabji mums iedeva pizdi pēc tam vēl ieknieba pakaļā un mūs padzina :(
[BB]Pakito[TITNS]
Rakstnieks
Rakstnieks

sakars?
ok ok ok bet janka nesmu ilgi tevi redzejis :D vai ari esmu
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

jannka,tu te esi vel vecaks opis par mani! veca kaluma speletaji ir kaut ka ieciklejusies un jaunajiem nedod iespeju,vismaz es tagad redzu ka Uniq's iespejams izsitisies no peleciga speletaju bara,vispar cik skatos banu liste ir aktivi tikai kadi 3-4 admini,parejie dabujusi savu acc,un sezh laimigi savas bikses spelejot citas speles!

tapec janahrenize visi tie sedetaji,un jadod iespeja jaunajiem!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[BB]Pakito[TITNS]
Rakstnieks
Rakstnieks

+ Deliite
man patika tas teksts par to acc (cool)
Image
SPOZHAIS!!![1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SPOZHAIS!!![1337] »

Funeral.e.e:
Tātad , tu neesi dzirdējis par jaunajiem līmeņiem ?
Leveli ir publisks fufelis, skaitās kā tikai kautkāda extra nevis kautkas ar ko nodarboties, vajag kautko jaunu, nevis kautkādu extru ar ko tu vari sēdēt skapī un tēlot konservētu dārzeni.
wut
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by wut »

Deliite wrote:jannka,tu te esi vel vecaks opis par mani! veca kaluma speletaji ir kaut ka ieciklejusies un jaunajiem nedod iespeju,vismaz es tagad redzu ka Uniq's iespejams izsitisies no peleciga speletaju bara,vispar cik skatos banu liste ir aktivi tikai kadi 3-4 admini,parejie dabujusi savu acc,un sezh laimigi savas bikses spelejot citas speles!

+1 Vienīgie admini,ko vienmēr redzu serverī ir bobiks.e un fak pārējie vnk nenāk sa:mpā,jo ir admini un vnk vienalga,kas notiek serverī,savu ir dabūjuši,bet par pārējo pohuj. Tagad arī ir kādi 7.pieteikumi par adminstratoru,bet neviens administrators jau pat nevar izskatīt administratora pieteikumumus.Kāda jēga no jums,ja serverī daudz čīteri spēlē un nav,kas varētu šos pārkāpējus sodīt,dodiet iespēju citiem aktīviem spēlētājiem,kuriem ir sapratne par adminstarēšanu,jo tagad bieži vien serverī nav kārtības.
Image
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

[SoD]wut wrote:
Deliite wrote:jannka,tu te esi vel vecaks opis par mani! veca kaluma speletaji ir kaut ka ieciklejusies un jaunajiem nedod iespeju,vismaz es tagad redzu ka Uniq's iespejams izsitisies no peleciga speletaju bara,vispar cik skatos banu liste ir aktivi tikai kadi 3-4 admini,parejie dabujusi savu acc,un sezh laimigi savas bikses spelejot citas speles!

+1 Vienīgie admini,ko vienmēr redzu serverī ir bobiks.e un fak pārējie vnk nenāk sa:mpā,jo ir admini un vnk vienalga,kas notiek serverī,savu ir dabūjuši,bet par pārējo pohuj. Tagad arī ir kādi 7.pieteikumi par adminstratoru,bet neviens administrators jau pat nevar izskatīt administratora pieteikumumus.Kāda jēga no jums,ja serverī daudz čīteri spēlē un nav,kas varētu šos pārkāpējus sodīt,dodiet iespēju citiem aktīviem spēlētājiem,kuriem ir sapratne par adminstarēšanu,jo tagad bieži vien serverī nav kārtības.

7? ieskaties verigak ir jau 20 ....
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

lets make riot :DD da ne,isteniba vnk tiem kas sezh,tur,tur,tur augstu gaisa,ir janolaizas kaut uz pusi zemak,un jadod iespeju!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
wut
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by wut »

Pilnīgi piekrītu,tie admini,kas nenāk serverī,lai tad ņem nost tās tiesības,tikko uztaisīju sūdzību atkal divi spamoja,bet protams neviens admins nebija serverī.
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

+1 Vienīgie admini,ko vienmēr redzu serverī ir bobiks.e un fak pārējie vnk nenāk sa:mpā,jo ir admini un vnk vienalga,kas notiek serverī,savu ir dabūjuši,bet par pārējo po... Tagad arī ir kādi 7.pieteikumi par adminstratoru,bet neviens administrators jau pat nevar izskatīt administratora pieteikumumus.Kāda jēga no jums,ja serverī daudz čīteri spēlē un nav,kas varētu šos pārkāpējus sodīt,dodiet iespēju citiem aktīviem spēlētājiem,kuriem ir sapratne par adminstarēšanu,jo tagad bieži vien serverī nav kārtības.
Neesi kko sajaucis? samp'ā ir ko darīt? admini nav boti, kuriem galvenais uzdevums ir sēdēt serverī un adminēt, admini ir tādi paši spēlētāji kā visi citi, tikai papildus pienākums uzturēt kārtību, nevis 24/7 sēdēt serverī, marinēt gurķi un besīties ārā. Kā nekā ir citas labākas spēles, ko spēlēt.
Image
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

Galvenais vēl manā pieteikumā itkā Amish saka, ka pēc 19:00 admini sēž pietiekami iekšā. Kautkā neizskatās. Vienīgo ko redzu tas ir bobiks, vairāk nevienu.
Image
sequence
Jauniņais
Jauniņais

Post by sequence »

Kur tad 04d pazudis? Nav redzēts ne serverī, ne forumā, ka daļātu brīdinājumus.
mello
Censoņa
Censoņa

Post by mello »

Sveiki back. Forum-Bans beidzies xD
Varu atkal spamot :D Yaay ;D
私は誓う、私は正義だ!可能であれば、私を殺す!
Locked