Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
tiesam,jo varbut 1 bildes izmeri netiek parkapti,bet ja saskaita visu kopa tad parkap.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Nu man liekas ka tgd ir tiesi

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Eu chosen ,kādu fontu izmantoji parakstā ?
- Grindz[Vendetta]
- Servera admins
Ōōōjēēē, piedalīšos Pluspunkta Simpsona akcijas loterijā (rock) 

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Tu domā, ka man vajag to adminu? Ņem, es tev viņu atdodu! Kam man viņš vajadzīgs, ja samp mani sen kā neinteresē.. Tā tikai puķemonu iedoma, ''jē, man adminc, es tagad kruc''. Tā tu vari domāt, sēdēdams un fanodams par samp. Es vispār nesaprotu tavu loģiku vietā ''Tu vsp sa:mpā nenāc,jo esi ticis pie administratora tiesībām'', tad kam man tās tiesības būtu vajadzīgas, ja es ar viņām neko nedaru? Dēļ kautkāda ķeksīša, ka es esmu admins? Te tak strīdēties ir lieki, vienkārši muldi kautko, jo savā pieteikumā, pēc manām domām, esi dabūjis anti.Tev varbūt kāds teica,ka tev būtu jāsēž 24/7.Tu vsp sa:mpā nenāc,jo esi ticis pie administratora tiesībām un vairāk neko nevajag,serverī nenāc,serverī visādi nāk čīto,bet nav jau kas viņus soda,jo neviens Admins nav serverī. Vienīgais,kko mākat ir kādam uzzlikt waāarn.
Un vispār, kāds sakars tam, ka es tev uzliku warn ar to, ka esmu arī ''admins''? Nejauc putru ar kāpostiem, būtu labāk izlasījis foruma noteikumus un beidzis izlikties, ka ne par ko esi viņu dabūjis.
Edit:
Tu saki, ka tava aktivitāte nesamazinātos arī tad, ja tu nebūtu admins? Admina tiesības taču nepaver nekādas jaunas interesantas iespējas, lai neapniktu spēlēt.To Deliite
ar admin acc ir ta ka visiem vajag tik ilgi kamer vinu dabun,ka admin acc ir roka,ta aktivitate lenam pazud,utt.
Last edited by [AoD]Aleksis on 15 Nov 2010, 18:09, edited 1 time in total.

- [BB]Pakito[TITNS]
- Rakstnieks
kurš vsp teica ka būs ?
- [BB]Pakito[TITNS]
- Rakstnieks
es isti neaceros bet serveri izklida tadas baumas ka bus un palasi te pat dazas lapas ieprieks bija tiesa sada tema

vasaras sakuma ar kads to teica ,bet tomer leveli nebija
tak nebus nekadi jaunie lvl ,visi admini slinki un neko negrib darit
tak nebus nekadi jaunie lvl ,visi admini slinki un neko negrib darit

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
neattiecini uz visiem adminiem, ''visiem'' ar leveliem un servera jauninājumiem nav nekāda sakara, tā kā kļūdies. Domāju, ka Gibox'am arī pietiek sava darāmā.

Zelta vārdi, man kā reize, nemaz negribas kaut kādu ACC, tie kas te raksta tās sūdzības to vien dara, lai paši tiktu pie SA-MP ACC. A jēga no tā? Pats labi zini ka Adminstratora statuss nav nekāds bonuss, bet gan papildus atbildība, tev vajadzētu pie viņa pieteikties ja tu tiešām vēlies palīdzēt Komūnai kādā veidā, apzinoties visus pienākumus utt., bet lielākajai daļai te ACC asociējas ar masveida izrēķināšanos ar visiem, kas nepatīk. Ka tik tevi nenošauj vai kaut ko, paņems un vēl uzliks banu.Tu domā, ka man vajag to adminu? Ņem, es tev viņu atdodu! Kam man viņš vajadzīgs, ja samp mani sen kā neinteresē.. Tā tikai puķemonu iedoma, ''jē, man adminc, es tagad kruc''. Tā tu vari domāt, sēdēdams un fanodams par samp. Es vispār nesaprotu tavu loģiku vietā ''Tu vsp sa:mpā nenāc,jo esi ticis pie administratora tiesībām'', tad kam man tās tiesības būtu vajadzīgas, ja es ar viņām neko nedaru? Dēļ kautkāda ķeksīša, ka es esmu admins?
Ja godīgi prasa manas domas, man tādu ACC nemaz nevajag, tikai papildus nasta, ja nu tomēr es gribētu administratora privilēģijas, tad jau nu tiešām tās es gribētu forumā kā moderators, nevis serverī, jo es labprāt palīdzētu komūnai savaldīt pārkāpējus forumā, jo nebūs daudz cilvēki, jo
1) Tur jābūt totāli stulbam lai izmantotu Foruma Moderātora statusu priekš sevis, kas gandrīz vispār nav iespējams ja netaisies labot citu postus un dzēst tos.
2) Priekš Moderātora amata forumā ir ļoti maz gribētāju, galu galā nebūs tik jautri viņiem kā /goto /ban /kick etc. etc. etc.
Tātad, kopumā, tiem kam pelēkais slānis vēl nav uztvēris, Administratora amats ir papildus atbildība un uzticība Tev no citiem, kuri tev uztic šo pienākumu uzturēt kārtību serverī neizmantojot tās savtīgi, nevis kaut kādas īpašas privilēģijas izrēķināties ar visiem, kas tev nepatīk.

- Hustler_WinChester
- CMF
Ar BWSa teikto man asocieējas gadijums skolā kad pagājšgad biju kalses vecākais. Ķipa man tagad baigā atbildība un ja klases sataisa sūdus visas učenes dirš man. kr4 man viņi jāsavalda. bet tos nezvērus bl.... nav iespējams savaldīt tāpēc beigās iebliezu kalsesbiedram ar kāju pa galvu.
Pašam huiņas pēctam sanāca.
Tā kā ja pa acc tad čista tikai tiem kas saprot ko nozīmē "Atbildība" un vēl visādi tikpat svarīgi un gudri vārdi.
Pašam huiņas pēctam sanāca.
Tā kā ja pa acc tad čista tikai tiem kas saprot ko nozīmē "Atbildība" un vēl visādi tikpat svarīgi un gudri vārdi.

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.