1.Tavs īstais vārds. Edgars
2.Tavs pašreizējais vecums. 15
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) engeims,GTA-LeFT
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. nēsu vel ielicis
5.Kāds mums būs labums no tevis? palīdzēšu adminēšanā un būšu aktīvs
6.Cik bieži spēlē SA-MP. 3h dien.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. serverī gadu atpakal webaa tad kad pieteica aqua_cool[313]
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. TheGaTeZ,qmP,qmP_sTreeT
9.Kā uzzināji par BoxG community? pff draugs pateica un atradu pēksni
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Esmu normāls BoxG lietotājs un laba pieredze adminēšanā pašā webā un serverī esmu admins manā webā jau ir 433 lietotāji precīzu IP un WEBU neteikšu skatos http://www.redtube.com jo tad nau ko darīt . Tusēju ar draugiem
esmu kruts.
P.S http://www.redtube.com ir mans mīļākais saits un vēlētos būt par servera dminu vai veba
[LsG]ExoL
Moderator: Moderatori
-
- Rakstnieks
Re: [LsG]ExoL
Acc nedot pa labi pa kreisi tev pieredzes nav 0tais līmenis
Neesi bijis admins nG. serverī. ;]3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) engeims,GTA-LeFT

- Greemyz[7331]
- Jauniņais
ja nēsmu es feileri esmu [CW]rushSha[D]ow.[DBS] wrote:Neesi bijis admins nG. serverī. ;]3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) engeims,GTA-LeFT
Neesi tu nekāds [CW]rush, rush'am ir 19 gadi nevis 15. ;]
Tpc, vari vien beigt melot un izaugt, jo tev ir tikai 10 gadiņi. ;]
Un rush raksta pareizi, bez interpunkcijas kļūdām. ;] [ Ja tu, protams, vispār zini kas tas ir.. ]
Tpc, vari vien beigt melot un izaugt, jo tev ir tikai 10 gadiņi. ;]
Un rush raksta pareizi, bez interpunkcijas kļūdām. ;] [ Ja tu, protams, vispār zini kas tas ir.. ]

- bobiksv6k[1337]
- euro
Anti. Visi iespējamie iemesli.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
katad [CW]Rush tev tur niks ShiT un cieņa nekada un admin neesi un nekad nebysi tur
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
atteikts
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.