Vengeance[eQ] wrote:Priecājies ka tikai rēta pierē, man ir trīs smadzeņu satracinājumi
Man ta reta ir no ceturtas klases, bet tomer joprojam redzama. Man kopa ir bijusi 5 smadzenu satricinajumi, pedejais bijis no braukasanas ar krosinieku. Dabuju 2 lauztas ribas un papildus pakausa apgabala luzumu, un man bija kivere galva, vienkarsi vina parplisa no trieciena un ta man salauza galvaskausu. Nevis trieciens pats.
Un es negaju pie arsta, vispirms jau ribas - neliek gipsi, a galvaskausam man negribejas likt nekadu sudu apkart.
Ak ja, vel ari zobs prieksejais izlauzts.
Kruti, pats pirmajā septembrī ar 125cm3 moci gribēju "nostilot" meitenēm un pilnā ātrumā devos tieši uz līkumu, a līkums ta ass, plus vel tas, ka tas ir krustojums, ātrums +/- 90km/h un pēdējā brīdi atceroties, ka jābremzē smuki sagriezu stūri un nospiedu priekšējās bremzes (neatkārtot!!!) es kādus 6 metrus pašļūcu pa asfaltu un apstājos nepilnus 10 cm no apmales, tiku cauri sveikā ar atkarājušos gaļas gabalu no ceļa, nobrāztu muguru, elkoni noberztu līdz pēdējam un šoku

vel tagad mēdz jokot par mani, jo pirmais ko es pēc šļūciena izdariju, bija piecēlos, nokliedzos DĒĒĒĒĒĒĒĒMMM un apsēdos, kad pārējie pieskrēja klāt, vienīgais ko pateicu bija, tas bija jautri, ceru ka cigaretes veselas! (tā nekā neattaisīta paciņa!) Esmu dzimis laimes krekliņā, jo ja būtu pus metru pa kreisi aizslīdējis būtu ietriecies ar muguru laternā, pus metru pa labi aizslīdējis, būtu ietriecies ap 50 cm augstā apmalē. Jaukākais ir tas, ka man tai vietai katru dienu jāiet garām ejot no skolas, un vien paskatoties uz to vietu šermuļi metas...