Beztēma #5 , turpinājums.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Kriss.
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: Beztēma #5 , turpinājums.

Post by Kriss. »

Foršā tēma pa ko jums runāt...

Bet, cik es aceros man ir bijies viens smadzeņu satricinājums, maziņš būdams patika pa visurieni rāpot, šajā gadijumā tas bij ledusskapis. Noliku uz galvas pret zemi - smadzeņu satricinājums. Pats, neceros ka kautkas tāds būtu bijis, vecāki stāstija.
11111
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by 11111 »

Kopš tā brīža kad es Chosenam pateicu ka tas ranks kas ir virs avatara paliek lielāks dēļ postu skaita Chosen ieraksti ir gandrīz visās malās kā arī vel jo vairāk patīk iejaukties sūdzībās. psc vnk tak paskaties sevi no malas.
Funeraleee
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Funeraleee »

Ehh.. Man centimetrs (pat nepilns centimetrs) pietrūka, lai es bez acs paliktu, a tu jau pa pusmetru runā.
Lasot šo tā aizrāvos , bet aprāvos līdz izlasīju ka tu par aci runā ..
Image
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

bobiks[1337] wrote:Ehh.. Man centimetrs (pat nepilns centimetrs) pietrūka, lai es bez acs paliktu, a tu jau pa pusmetru runā.
bet pus metrs ar nav nekāds dižais garums.
Rauls[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Rauls[ADT] »

[AoD]Zocs wrote:Kur ta jau Rauls pazudis? :D
A kur viņš ir pazudis? Image
Image
Marcha[T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Marcha[T] »

Skatos dalaties ar dzīvēs stāstiem , tad es ar kko pateikšu.
Katrā ziņā jauki nau ja ar skūteri pa gruntinieku mauc uz kādi 60km/h un tieši pie priekšējā riteņa izkrien suns.Nolikos, abām rokām elkoņi jēli un skūterim dakša salocīta plastmasi visi vesali.
Hustler_WinChester
CMF
CMF

Post by Hustler_WinChester »

A Ārējie lūzumi kādam ir bijuši? MAn kreisās rokas rādītājpirkstam durvīs totāli iespiedu un tie kauli kkā tā sagāja un aiz edģēm saķērās ka vispār nezinu kā tas varēja notikt. Sen atpakaļ ar slēpēm braucot kāju salauzu. Fāter tik ātri nesās no kalna man palīgā ka kkā nokrita baigi smagi un salauza visas ribas, ar nesaprotu kā...
Image
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

ahuuna bija tad kad es lecot leja no stalazham uzkritu virsu nazim,un tas iztriecas cauri rokai.... vel 5mm un es butu parcirtis muskuli or smth un nevaretu roku pakustinat!

vel ir diezgan interesanti kad tu brauc ar P0KET bike,un nokriti pilsetas centra,un pieceloties viss ir nobrazst un asino,bet tu pieej pie mocisha un vinu vel nospardi - cilveku sejas nav aizmirstamas :DD
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Revok
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Revok »

es gan negribetu ribas salauzt :/
Funeraleee
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Funeraleee »

Deliit , es ganjau ar būtu norēcies ja to redzētu :D
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

vel ahunak diena nevareja sakties - http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/354 ... nvidkoreju :(
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
rk.
Censoņa
Censoņa

Post by rk. »

sveiki. :D joprojam bez datora sezu. :D
_
Image
Hustler_WinChester
CMF
CMF

Post by Hustler_WinChester »

vel ahunak diena nevareja sakties - http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/354 ... nvidkoreju :(
psc! Atkal amerikāņiem gribēsies iesaistīties un visu sačakarēt vēl vairāk. Kā vienmēr.
Image
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Chosen[Vendetta] »

Sveiciens visiem :)

Tik tiko no skolas .
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Coyote »

Čau!Ja jau jūs par sasitumiem runājat tad es arī kko nesakarīgu iepostošu! :D
Neatceros cik man bija gadi 4 vai 5,bet ziemā ar ragaviņām braucot lielā ātrumā ietriecos kokā un kājai pie gūžas kauls ārā, skatiņs bij labs.Protams pats gandrīz apčurājies. :D Nekā darīt nogulēju kādus ~ 3 mēnešus slimnīcā(ja nemaldos).

Tad vēl nesen pirms kādiem diviem mēnešiem ar riteni biju normāli ieskrējies un līkumu neizņēmu,un tā forši ceļgalu pret asfaltu atšķēlu,āda tā bik atkarājusies un gaļa arī. :D Uzlika piecas šuves un viss bija labi. Ritenim nebija nekas,bet man gan bija. :D

Arī biju baigi mazs (~8 gadi).Krč ar draugiem patika baigi pa kokiem kāpelēt. Vienā dienā biju uzlīdis galotnē.(pārāk augstu nebija) Domāju kāpšu lejā,liku kāju un paslīdēja.Nokritu uz muguras,sāpes bij labas.Uz kādām 15 sek aizsita elpu.Uz skolu negāju 2 nedēļas,jo nevarēju pat pastaigāt.
Labi,pietiks man te rakstīt.Protams ir vēl daudz traumas bijušas,bet slinkums rakstīt. :D
Locked