Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Bij ķip kautkad kautkur publicēts teksts ar kautkādas vangas pareģojumiem līdz pat kuram tur gadam...

Tas paregojums drizak skaidroja - 'Ja WhirlWinder nebutu tads pasists un vins neliktu paraksta savus (ne)smiekligos teicienus, tad abas Korejas dzivotu draudzigi un laipni.'
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ohhh vel tikai 3 lpp lidz 352 lpp 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Deliite[1337]
- euro
kads var man atsutit,vai vismaz palidzet meklet "Tiesto and Sneaky Sound System - I Will Be Here (Wolfgang Gartner Remix)" dziesmu,bet ar RUS lirikiem?!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
Chosen - youtube visas ir RUS versijas,un bez tam,tavs post bija "loti" noderigs!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Asprātis.Vengeance[eQ]
Tas paregojums drizak skaidroja - 'Ja WhirlWinder nebutu tads pasists un vins neliktu paraksta savus (ne)smiekligos teicienus, tad abas Korejas dzivotu draudzigi un laipni.'

-------------------------------
btw., manliekas ka tie vangas pareģojumi ir viens liels bullshits, kas tad notiks ar 2012 ja ticēs vangai? Nevaru būt tā ka būs pasaules gals bet nebūs jo jānotiek 3. pasaules karam. Manuprāt nekāds trešais pasaules karš un nekāds pasaules gals nebūs.

- Deliite[1337]
- euro
un ja bus?
ko tad?
jabrauc uz cekuli ievakt ladinjus! un taisit lielgabalus

jabrauc uz cekuli ievakt ladinjus! un taisit lielgabalus

Pasaules gals noteikti nebūs 2012 gadā.
- Deliite[1337]
- euro
kapec esi tik parliecinats?
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Tic jau tam 2012 galvenokārt dēļ tā ka izbeidzās tas mingu (vai kas viņi tur bija) kalendārs kurš vienmēr ir bijis ļoti precīzs... manuprāt tie "mingi" vienkārši nevarēja uztaisīt tik garu kalendāru. 

Domāju, ka pasaules gals tiešām nebūs.. jo pasales galam bij jābūt 2002.gadā, bet nebij +D
- Deliite[1337]
- euro
WW tu ta nofailojis :DDDDD nevis Mingi,bet Maiji[acteki] kas dzivoja dienvid-amerika!
kas miklaina veida pazuda viena diena,un atstaja savus templjus,majas,pilsetas pamestas,un vienigais ka no vinu laika ir palicis tas ir kalendars kursh beidzas 12 gada decembri.... kursh sakrit ar citu kalendaru kursh vestī ka beidzas kaut kads tur gadsimts,un ar 12 gada decembri saksies "zelta laikmets"
sito visu lasiju viena gramata,un butu man labaka klava,uzrakstitu vairak!
kas miklaina veida pazuda viena diena,un atstaja savus templjus,majas,pilsetas pamestas,un vienigais ka no vinu laika ir palicis tas ir kalendars kursh beidzas 12 gada decembri.... kursh sakrit ar citu kalendaru kursh vestī ka beidzas kaut kads tur gadsimts,un ar 12 gada decembri saksies "zelta laikmets"
sito visu lasiju viena gramata,un butu man labaka klava,uzrakstitu vairak!
- Hustler_WinChester
- CMF
Starpcitu Ilustrētajā zinātnē par šito pasen bija rakstīts. ķipa kad D-Koreja ar Z-Koreju pirmo reizi karoja nu kā parasti tu ar Amerikāņi iejaucās, kkādi apvienoto nāciju organizācijas bruņotie spēki ķipa D-Korejas pusē. A Z-Korejai palīgā nāk ķīna, itk'tāpēc ka šiem bail ka tagad nāk viņiem virsū.
Tas esot bijis par mata ytiesu no 3 pasaules kara. PSRS tik vēl pietrūka un "3 World War is open". bet tas bija pasen, un amerikāņiem bija sūdīgi ieroši kas palikuši no 2 pasaules kara
Tas esot bijis par mata ytiesu no 3 pasaules kara. PSRS tik vēl pietrūka un "3 World War is open". bet tas bija pasen, un amerikāņiem bija sūdīgi ieroši kas palikuši no 2 pasaules kara

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.