WTF_Disaster
Moderator: Moderatori
WTF_Disaster
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; WTF_Disaster
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 79.135.141.59
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; bobiks[1337]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. iegāju ar niku nismo, un nedaudz nospamoju, kkur 5-10 teksti. (nanananana vsjo budzet horo6o), mani izkikoja. pēc laika ieeju ar niku WTF_Disaster, mani izbano. nu šoreiz bans točna ir nepamatots, daudzi ir tā darījuši un viņiem pat kick nav bijis.
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 79.135.141.59
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; bobiks[1337]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. iegāju ar niku nismo, un nedaudz nospamoju, kkur 5-10 teksti. (nanananana vsjo budzet horo6o), mani izkikoja. pēc laika ieeju ar niku WTF_Disaster, mani izbano. nu šoreiz bans točna ir nepamatots, daudzi ir tā darījuši un viņiem pat kick nav bijis.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: WTF_Disaster
Tu vēl pēc tam iegāji ar niku "Hemis[FTW]". To tu aizmirsi pieminēt. Ar to tu arī paflūdoji. Nesaprati, ka tas ir aizliegts? Tā ir tava problēma, nevis mana.
Edit: Ritards_Palniex. Tieši tādu pašu tekstu man floodoja PM.
Edit: Ritards_Palniex. Tieši tādu pašu tekstu man floodoja PM.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
ar Hemi bija tikai 5 floodi. tas, kas es floodoju tev pm, nenozīmē ka jābano, bet gan jālieto komanda /ignorepms. un tev laikam nepielec, ka esot adminam nav galvenais visus banot, bet gan serverī uzturēt kārtību.
būtu kautvai muti uzlicis, tas būtu nopietnāks sods salīdzinot ar banu, tikuntā es nopirkšu unban un darīšu to atkal, bet ja būtu muti uzlicis, tad es būtu sodu izcietis un negribētu vairs tikt sodīts.
edit: ja spamo pa pm, neviens nav izbanots, ja es spamotu kautko apvainojošu vai lamātos u.t.t., tad gan būtu jāliek bans, savadāk jālieto /ignorepms

edit: ja spamo pa pm, neviens nav izbanots, ja es spamotu kautko apvainojošu vai lamātos u.t.t., tad gan būtu jāliek bans, savadāk jālieto /ignorepms
Last edited by Disaster on 27 Nov 2010, 20:25, edited 1 time in total.

- Slayer[Vendetta]
- Servera admins
Biju klāt un arī to redzēju, tu flūdoji ar nickname: Hemis[FTW], Nismo_AmP, pats vien esi vainīgs.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Cik jau reizes tev mute ir bijusi par tādiem un līdzīgiem pārkāpumiem? Visam ir savas robežas. Un jā... Es zinu, ka nevajag uzreiz visus banot. Ja neesi pamanījis, es to arī nedaru.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
man mute pēc pēdējā bana par tādām lietām ir bijusi vienu reizi, no Raula, 50k uzlika, man bija gana lai es pāris mēnešus nevārītu sūdus. acīm reddzot serverī visādi sīkie kā Slayer un Bobiks pa adminiem salikti, skatieties lai nebeidzas serveris tāpat kā ngeimz.
edit: varu saderēt, ka nebūtu izbanojis, ja nebūtu spamojis tev pm.
edit: varu saderēt, ka nebūtu izbanojis, ja nebūtu spamojis tev pm.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Ja tev ar 50k muti nebija gana, tad ko tu sūdzies?

/b/oxG
tu lasīt nemāki, vai kā? krutais admin, tu pirms ko dari, labāk padomā.50k uzlika, man bija gana

Biju liecinieks visu redzēju un es ievietoju sūdzību par tevi viewtopic.php?t=7934WTF_Disaster wrote:ar Hemi bija tikai 5 floodi. tas, kas es floodoju tev pm, nenozīmē ka jābano, bet gan jālieto komanda /ignorepms. un tev laikam nepielec, ka esot adminam nav galvenais visus banot, bet gan serverī uzturēt kārtību.būtu kautvai muti uzlicis, tas būtu nopietnāks sods salīdzinot ar banu, tikuntā es nopirkšu unban un darīšu to atkal, bet ja būtu muti uzlicis, tad es būtu sodu izcietis un negribētu vairs tikt sodīts.
Ja tu jau spamoji no vairākiem profiliem, tad bija iemesls nobanot!
_

- bobiksv6k[1337]
- euro
Ja būtu bijis gana, tu neko tādu nedarītu tagad. Pats padomā.tu lasīt nemāki, vai kā? krutais admin, tu pirms ko dari, labāk padomā.50k uzlika, man bija gana

/b/oxG
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Disaster, es pat atceros, ka kādu laiciņu atpakaļ tu norāvi banu par flūdu, un gibox tev iedeva unban ar nosacijumu - mazākais flood = ban.
Ko tu vēl te kunksti?
Ko tu vēl te kunksti?
Bonnie[DBS]
Neaceries Disaster, ka tu zagi daudzu tagus??? Bobiks pareiz izdarīja. Pa vienu muļķi mazāk.