[STA]_Unique (Atkārtoti).

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
eisY
Rakstnieks
Rakstnieks

[STA]_Unique (Atkārtoti).

Post by eisY »

1.Tavs īstais vārds. Artis.

2.Tavs pašreizējais vecums. 14.gadi.

3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Agrāk, kad pastāvēja tāds Deyfon serveris, tur biju admins, vel esmu bijis YeaH serverī admins.. bet kaut ka notika ar serveri, un serveris kaut kur izzuda.. Šobrīd adminēju Slayker serverī. Web labās esmu bijis YeaH servera forumā.

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=7783
viewtopic.php?t=7813
viewtopic.php?t=7758
viewtopic.php?t=7766
viewtopic.php?t=7614
viewtopic.php?t=7523
viewtopic.php?t=7558
Protams, ir arī kāda reize, kad ziņoju adminiem skype.. Kā arī, lietoju /report, kad admini nepiefiksē pārkāpumus.

5.Kāds mums būs labums no tevis? Domāju, ka varētu palīdzēt ar pārkāpēju sodīšanu... Jo bieži vien, kad esmu online, ir daudz noteikumu pārkāpēji, bet nav adminu...

6.Cik bieži spēlē SA-MP. Nu, spēlēju gandrīz katru dienu, 2-5h dienā.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Nedaudz vairāk kā gadu.

8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. excelent, negers.

9.Kā uzzināji par BoxG community? Nu, aizgāju ciemos pie drauga, skatijos viņš spēlē GTA San Andreas, bet ievēroju, ka tas nav parasts GTA San Andreas, pajautāju viņam, kas tā par spēli, un viņš man apstāstija par viņu... Gāju mājās, nokačāju GTA San Andreas, pašu SA:MP, un mēģināju iet serverī, viss izdevās, un tā, sāku šeit spēlēt.

10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau minēju, mani sauc Artis, man ir 14.gadi. Dzīvoju es Bauskā, un mācos Bauskas 2.vidusskolas 8.b klasē. Brīvo laiku pavadu pie PC, vai arī ar draugiem.. Vasaras sezonā patīk braukāt ar riteni, bet savu kārt ziemā patīk slidot, vai spēlēt hokeju... Pēdējā laikā, esmu sācis pievērst vairāk laika mācībām, bet tā pat, esmu aktīvs sa:mp spēlētājs. Pie PC spēlēju ne tikai SA:MP, bet gan arī GTA IV, un MTA. Iekš sa:mp pēc manām domām man padodas šaut ar tec9, un m4. Mīļākās mašīnas man ir elegy un alpha.. Elegy tādēļ, jo esmu sācis trennēties driftot, un domāju, ka kaut cik jau sanāk, bet ne pārāk..
Ceru, ka jūsu acīs esmu labojies.
Tātad, tas arī īsumā būs viss, ceru uz atsaucību. ;)
Last edited by eisY on 27 Nov 2010, 20:31, edited 2 times in total.
Amish
Servera admins
Servera admins

Re: [STA]_Unique (Atkārtoti).

Post by Amish »

Anti, lecīgs esi.
Image
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

ANTI. Truukst uzticiibas. Un tas pats ko teica Amish.

P.S Nav garumziimju, shodien ielaadeeshu tildi.
Image
Slayer[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Slayer[Vendetta] »

ANTI +1 Amish, trūkst uzticības.
Image
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

atteikts
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked