Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Es neteiktu ka man meitenes neinteresē, jo teikšu godīgi, man jau ir bijušas attiecības ar sievietēm, abas bija vienkārši graujošas... Tāpēc es necenšos celt kaut ko tādu atkal, uz tāda paša pamata. Homoseksuāls tiešām neesmu, meitenes patīk, bet nu, kontaktu ar viņām īpaši necenšos rast pagaidām, ja tiešām nav manā izsmalcinātajā gaumē.

-
- Jauniņais
Okey , jauna lapa jauna tema. Runājam par riteniem. Man personīgi ritenis nav , jo saplīsa un pa ziemu nav vajadzīgs . Pa vasaru pirksim jaunu riteni tik nezinu kādu.
Ja, ritenji (mm) Man vislabak patik 72' Rondells

Ceru pavasari iegadaties, ir pieejams jau tagad, tikai ziema nelietoju lietos diskus.
Un vai tik Volk TE37 nav dievigi?

Ceru pavasari iegadaties, ir pieejams jau tagad, tikai ziema nelietoju lietos diskus.
Un vai tik Volk TE37 nav dievigi?

da lab, viņš bij domājis velosipēdu...
nu TheStyle, tolks bij no šada posta ? par tādu jau čist wārnu vaidzēja dot...
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tu pasaki kādās cenās un es tev pateikšu, vai pirkt lietotu, vai tomēr vari pirkt jaunu. Vispār, ko tu vēlies ar viņu darīt?Okey , jauna lapa jauna tema. Runājam par riteniem. Man personīgi ritenis nav , jo saplīsa un pa ziemu nav vajadzīgs . Pa vasaru pirksim jaunu riteni tik nezinu kādu.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Jēga no tava posta? Šī ir beztēma, ik pa laikam te ir iespēja bezjēdzīgi palielinātu savu cipariņu.Unique[M3] wrote:nu TheStyle, tolks bij no šada posta ? par tādu jau čist wārnu vaidzēja dot...
Last edited by Anus[G_Unit1337L33t][T] on 29 Nov 2010, 00:04, edited 1 time in total.
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
- Sherlock[S16]
- Censoņa
- Hustler_WinChester
- CMF
KAs pa Pikačū? tu domā pikačū? (Texas Holdem)
Last edited by Hustler_WinChester on 29 Nov 2010, 10:47, edited 1 time in total.

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Requiescat in pace, Leslie William Nielsen (February 11, 1926 ? November 28, 2010)
Last edited by Giboxlox on 29 Nov 2010, 10:06, edited 1 time in total.