Requescat in pace. iešu noskatīties "Airplane2" .Lai miers viņa pīšļiem. Neatkārtojasms un ļoti smieklīgs aktieris.Requescat in pace, Leslie William Nielsen (February 11, 1926 ? November 28, 2010)
Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Hustler_WinChester
- CMF
Re: Beztēma #6

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- bobiksv6k[1337]
- euro
hahaha. x)KAs pa Pikačū? tu domā pikačū?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Fuck yea! 90% admini ir ārseholi.
- Hustler_WinChester
- CMF
KAs tad ir pārējie 10%?

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Gadās arī tā, ka daži tādi ir, bet ne jau visi.
Tādā gadijumā palīdz tikai viens...
Firetruck You!
Tādā gadijumā palīdz tikai viens...
Firetruck You!

- Deliite[1337]
- euro
ārsehols ir lamuvards? 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Nelabojams spameris
Strādāšu par īstu pareģi, es patiešām spēju pareģot.... zināju, ka man iedos vārnu. Vārnas liek par postošanu, nepareizu vārdu pateikšanu un tādām citām nenopietnām lietām. Drīz jau boxg kļūs par KIDSSAFE komūnu, tāpat kā Clubpenguin. Ja tu atrodies šajā forumā, noteikti esi spēlējis SA-MP. SA-MP kā spēle nav domāta maziem bērniem, bet nobriedušākiem cilvēkiem vai tādiem kuri spēj izturēt sliktus vārdus, asinis, šaušanu u.c.. Tad kāpēc visi admini domā, ka katru reizi, kad neuzliek vārnu/banu/mute nomirst kaķēns? Ja kāds tik ļoti ietekmējas no interneta/spēlēm un grib taisīt pašnāvību, tad te nebūtu jaātrodas.
izskatās, ka tu esi visvairāk ietekmēts un par visu čīksti, nu tad lūdzu, vari doties prom un šiet neatrasties.
P.S. nejau es izgudroju šī foruma un servera noteikumus
P.S. nejau es izgudroju šī foruma un servera noteikumus

2Jogurts, Tu drizak doma GTA SA, SA-MP nav misiju, kas pasu speli padara par 18+..
2Amish, vins to neteica par tevi (vins zinaja ka tu iedosi varnu), bet gan par tiem foruma noteikumiem, ka tie vareja but atbilstosaki tam, kam sis forums domats.
Bet nu ko padarit, 70% seit ir zemak par 13 gadiem.
2Amish, vins to neteica par tevi (vins zinaja ka tu iedosi varnu), bet gan par tiem foruma noteikumiem, ka tie vareja but atbilstosaki tam, kam sis forums domats.

Kopuma Sig & Avatar Of The Week pasakumos esmu ieguvis 3,550,000$,
Kopeja nauda - 4,550,000$.
Pec tam izlemsu, kam atdot.
(Zinu, ka nav daudz, atskiriba no daziem, bet sis nav mans vecais profils, un pie tam, ar so neesmu tik daudz spelejis ka puse no sejieniesiem)
Nu, cerams, ka man ir kada konkurence OTW naudas zina.
Kopeja nauda - 4,550,000$.
Pec tam izlemsu, kam atdot.
(Zinu, ka nav daudz, atskiriba no daziem, bet sis nav mans vecais profils, un pie tam, ar so neesmu tik daudz spelejis ka puse no sejieniesiem)
Nu, cerams, ka man ir kada konkurence OTW naudas zina.

Man kopā ar SOTW un AOTW ir 3 pirmās vietas un 2 otrās vietas un 1 trešā vieta.
Laikam man tā bija.
Laikam man tā bija.

Me Gusta.
- Nelabojams spameris
SA-MPā mēs visi šaujam ar varavīksnēm un apmīļojam trusīšus kad kāds tiek sašauts ar varavīksni. Un es čīkstu, tikai tāpēc, ka te visi uztver visu pārāk nopietni.Vengeance[eQ] wrote:2Jogurts, Tu drizak doma GTA SA, SA-MP nav misiju, kas pasu speli padara par 18+..
Paga, tik baisi bija tikai TF2, SA-MP bija parastie ieroci, nu tie, tad kas sauj parastas lodes. Tik parastas, ka neviens netiek spidzinats ar Rayman Raving Rabbids trusiem.SA-MPā mēs visi šaujam ar varavīksnēm un apmīļojam trusīšus kad kāds tiek sašauts ar varavīksni. Un es čīkstu, tikai tāpēc, ka te visi uztver visu pārāk nopietni.
Zocs, es domaju naudas, ko esi ieguvis zina. Ta jau es tikko 10-taja, jubilejas AOTW ieguvu pirmo vietu.