Pēc tava teiktā, saprotu, ka man tagad būtu jonokopē Zoca vai deliit darbs, kuri ir viskrutākie šeit, jo pats savu ideju tam visam nevar pielikt vai ne?
Un jā tā ir tīrākā gaumes lieta kā tev pašam labāk patīk. Es jau teicu man piemēram vairāk patīk spilgtākas,košākas krāsas. Btw I see you have small brains and you like to get bigger your post count...
Tas bija labi teikts.
BTW: Šodien sniedziņš muki uzsnidzis, varēju padriftēt ar ričuku bik. Uzkāpu uz ledus, palecos un sapratu, ka vēl ledus nav drošs. Palasot, ka citam tur kkur atejā 50km ledus, gribas raudāt. Es gribu ar riteni braukt pa ledu. :S
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Šodien sniedziņš muki uzsnidzis, varēju padriftēt ar ričuku bik. Uzkāpu uz ledus, palecos un sapratu, ka vēl ledus nav drošs. Palasot, ka citam tur kkur atejā 50km ledus, gribas raudāt. Es gribu ar riteni braukt pa ledu. :S
yeye, mums arī likās, ka uz Baltezera ir jau labs ledus un taisijāmies jau hoķi kapāt, līdz vakar ieraudzījām, kā velk ārā no baltezera noslīkušu cilvēku. Skats, ja godīgi diezgan briesmīgs, žēl tā veča bija un ģimenes protams arī.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Jā , sveiks atkal forums un sveika jaunā beaztēma...
2 nedēļas bez foruma un izrādās ,ka interents ir tik nožēlojams ,ka savādāk nav ko darīt....
Lainukā sekmes pacēlušās toties ;D
Interesanti ar rolleri paziemu , ir testēts .
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Unique - es ta varesu tikai ap janvari,kad man rox'iņš bus!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio