Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #6
shodien dzirdeju kkadu latviesu repa dziesmu,kaut kas par kkadam spelem,un tur bija tadi ka vardi,tipa "tavai draudzenei nevajag pat helovina masku" gribetu zinat kas ta pa dziesmu! bīts bija no eminema dziesmas,ja nekljudos!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_WinChester
- CMF
Edavārdi - Repa spēle joprojā grūta. Man tie vārdi ir sigā.
http://www.draugiem.lv/edword . HHradio.lv viņu var dabūt bet tagad strācija par maxu. Youtubē arī viņa ir. Tā kā visticamā ja vēlies dabūt tev vajadzēs konvertēt. Vai arī es tev kkad varu viņu atsūtīt
http://www.draugiem.lv/edword . HHradio.lv viņu var dabūt bet tagad strācija par maxu. Youtubē arī viņa ir. Tā kā visticamā ja vēlies dabūt tev vajadzēs konvertēt. Vai arī es tev kkad varu viņu atsūtīt

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
paldies winchester,es tikai tiko izlasiju to kas tev siga rakstits 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
-
- Mana-mana
Kāds admins apciemo un pasēž serverī savādāk nāk fake ar klan tagiem un dala bāžu mašīnas .

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
-
- Censoņa
M3A
+ Maiz.e, pietam [BoxG] TAG zog un tā. Un tā visu laiku, ADMINI nav, tagus zog, admini ir TAGUS nezog.
- Chuby[777]
- Rakstnieks
Da tur katru dienu kāds ienāk ar S0beitu vai kkādiem citiem hakiem un nav, kas nobano 
Bet viņi bieži mana nikus. Iziet un ielagojas ar citu niku ik pēc brītiņa un turpina hakot.
Domāju, ka tur ir kāds zināājs, kas zin adminus un nāk hoko tad,kad adminu nav onlinā.

Bet viņi bieži mana nikus. Iziet un ielagojas ar citu niku ik pēc brītiņa un turpina hakot.

-
- Censoņa
M3A
Tak droš kāds TheStyle vai Disaster ienāk, pahako. Jo tas ir kāds no servera, kas pārzina labi visu. Vajag aktīvāk adminiem sēdēt. 

- Chuby[777]
- Rakstnieks
Re: M3A
Ej un sazini, kas tur hako. Daudziem šeit ir bijusi tāda veida hakošanas pagātne. Ko zini mo arnolds atgriezies.
Hazzy arī kko līdzīgu savu laiku ir darījis.

- Hustler_WinChester
- CMF
Nu par Adminiem vajadzētu pieņemt sakarīgus un gudrus cilvēkus, un cik es domāju nevienu no šīm īpašībā nevar iegūt nemitīgi sēžot serverī un tā kā tādam apsargam visu uzmanīt.

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
-
- Censoņa
M3A
Vai ne.
Arnoldība, nesen vēl runājām pa skype, šis vēl WEB kameru ieslēdza, ppc kā rēcu.
Nēģeris mazā izstabā ar cepuri kur nav mēbeļu, tikai viens logs. 

- Chuby[777]
- Rakstnieks
Re: M3A
Winchester, bet ir vajadzīgs arī tāds,kas būs serverī bieži, un nejau afk, bet sekojot līdzi spēlei. 

-
- Mana-mana
Jā un ieejot serverī reizi nedēļā labi ja serverim būs bezmazvai prezervatīvs uzvilkts ....Nu par Adminiem vajadzētu pieņemt sakarīgus un gudrus cilvēkus, un cik es domāju nevienu no šīm īpašībā nevar iegūt nemitīgi sēžot serverī un tā kā tādam apsargam visu uzmanīt.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio