Nu,ja pa cepurēm,tad pa cepurēm. Man ir Kkādas tur ļevās "Nike" ''Puma''
cepures praktiski šobrīd nevienu nelietoju, jo šobrīd ārā ir auksts,vējains laiks un šādā laikā piemērots šobrīk ir Pižiks. Man ir tāds vienkārš Cubuš speciālpasūtījuma,tāds viss ar pūkām. Kad novelk cepuri vēl sajūta tāda itkā cepure būtu galvā.
Man ir 2 pižiki un čupa ar tādām armijas tipa keponiem - tādi kantainveidīgi ar īsu nagu. Pižiki arī breikā noder. cik reizes bezcepures nēsmu jēbelis stipri atsitis vai noberzis.
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
WinChester tu kkāds armijnieks nēsi tev no visa kā ir pa armijniciskai lietiņai.
Nezinu. Liekas ka visas armijas preces ir ļoti kvalitatīvas un komuflāža baigi cepina. Haki krāsa arī. Turklāt esmu baigais patriots un darbojos "18 novembra aizsardzības organizācijā". Tas tā kā jaunsargi, bet ne jaunsargi. Mūsu ir daudz mazāk, mūs nesponsorē Latvijas bruņotie spēki un Latvijas Valsts, te ir grūtāk iestāties, lai nokārtotu zvērastu tev gadu, 2 ir jāiet pārgājienos un tādā garā. Es protams nesaku ka jaunsargi ir kkāda ziņā sliktāki vai labāki . vienkārši pieminu
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Heh es joprojām staigāju ar botēm - pume , saplēstas , nesūdzos , jo no skoas līdz mājām pa sniegu tikai 3 km jāiet ;D
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio