Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Saskaņā ar 1999. gada 18. marta likuma ?Patērētāju tiesību aizsardzības likums? 27. pantu patērētājs ir tiesīgs izvirzīt pretenzijas par preces vai pakalpojuma neatbilstību līguma noteikumiem 2 gadu laikā no preces iegādes vai pakalpojuma saņemšanas dienas.
Mana dzīve - mana dzīvīte - manas tiesības!!
un zvirbuļus es nešauju!
Mana dzīve - mana dzīvīte - manas tiesības!!
un zvirbuļus es nešauju!

2005.gada 21.aprīlī Saeima pieņēma Kriminālprocesa likumu, kurš tika izsludināts 2005.gada 11.maijā un stājās spēkā 2005.gada 1.oktobrī. Jaunpieņemtais likums ieviesis būtiskas izmaiņas
Uzrakstījis: Inese
Jautājums: Labdien!
Izskatās, ka esmu kļuvusi par krāpsanas upuri. Noslēdzu līgumu ar firmu par žoga uzstādīšanu. Firmas pārstāvis saņēma priekšapmaksu un vairs nav ne sazvanāms, ne atrodams.Ko man tālāk darīt, lai atgūtu savu naudu. Vai ir pamats sniegt valsts poicijā iesniegumu par krimināllietas ierosināšanu par krāpšanu Noslēgtā līguma izpildes termiņš ir beidzies. Ar cieņu, Inese
Atbilde: Jums ir jāraksta iesniegums Valsts policijai, kurā aprakstiet izveidojušos situāciju.
UN KO INESEI DARĪT?
Jautājums: Labdien!
Izskatās, ka esmu kļuvusi par krāpsanas upuri. Noslēdzu līgumu ar firmu par žoga uzstādīšanu. Firmas pārstāvis saņēma priekšapmaksu un vairs nav ne sazvanāms, ne atrodams.Ko man tālāk darīt, lai atgūtu savu naudu. Vai ir pamats sniegt valsts poicijā iesniegumu par krimināllietas ierosināšanu par krāpšanu Noslēgtā līguma izpildes termiņš ir beidzies. Ar cieņu, Inese
Atbilde: Jums ir jāraksta iesniegums Valsts policijai, kurā aprakstiet izveidojušos situāciju.
UN KO INESEI DARĪT?

Inesei vajadzētu 1. Ja kriminālprocess ir uzsākts, tev jāsaņem paziņojums par pieteikuma izskatīšanu, kurā ir norādīts, ka kriminālprocess ir uzsākts.
2. Ja pieņemts lēmums par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu, tev jāsaņem paziņojums par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu, ko var pārsūdzēt prokuratūrā 10 dienu laikā.
3. Ja policija meklē personu, lai nopratinātu viņu it kā lieta ir ierosināta
4. Lietas bieži tiek atliktas, dažādu iemeslu dēļ... Laika apstākļi ir švaki, jebkurš var saslimt
2. Ja pieņemts lēmums par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu, tev jāsaņem paziņojums par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu, ko var pārsūdzēt prokuratūrā 10 dienu laikā.
3. Ja policija meklē personu, lai nopratinātu viņu it kā lieta ir ierosināta
4. Lietas bieži tiek atliktas, dažādu iemeslu dēļ... Laika apstākļi ir švaki, jebkurš var saslimt
- Chuby[777]
- Rakstnieks
Disasteram atkal personības dalīšanās.
Varētu viņam vārnu uzlikt,jo katrs viņa posts ir vnk pretīgs.
EDIT: un lūgums adminam/adminiem uzlikt pienācīgu sodu Elijah[777] un Hitlers.[777] par neatļautu taga izmantošanu, jo viņi nav klanā,bet izmanto [777] tagu
. Un Hitlers.[777] uzliekat vārnu, tak paskataties 777 pieteikuma sadaļu čalis dara ,ko grib 

EDIT: un lūgums adminam/adminiem uzlikt pienācīgu sodu Elijah[777] un Hitlers.[777] par neatļautu taga izmantošanu, jo viņi nav klanā,bet izmanto [777] tagu

- Deliite[1337]
- euro
man sitas par tiem likumiem patik. 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Censoņa
M3A
Disastera apsveikuma bilde iespārda. 

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Zinu ka 1337 klana čatā biju daudz teicis šo tekstu, tādēļ pateikšu arī te.
TheStyle - cilvēks bezsakars?
TheStyle - cilvēks bezsakars?

- Hustler_WinChester
- CMF
Ok Kids! It's tie to start a BoxG Advokātu šovs!

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
RaD, par šo tekstu tev mierīgi var piešūt 78. pantu, ja gribi zināt ko vairāk, sazinies ar advokātu Disaster vai TheStyle pa skype!