Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Tač liecies mierā Mugger.BWS?Kāds ir tavs skype?Atsūti pm,jo profilā ir nepareizs.
Man bija ienākusi prātā laba doma ,ja ne laba tad doma.Uzveidot publisko spēlētāju boxg čats.Tātad ideja ir domāta lai beztēma nebūtu jāpiepirž anomāli ,kā to dara liels vairākums.Tāpēc interesentiem lūdzu pm on me savus skype.
Man bija ienākusi prātā laba doma ,ja ne laba tad doma.Uzveidot publisko spēlētāju boxg čats.Tātad ideja ir domāta lai beztēma nebūtu jāpiepirž anomāli ,kā to dara liels vairākums.Tāpēc interesentiem lūdzu pm on me savus skype.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
- Chuby[777]
- Rakstnieks
Re: M3A
Man tas neskiet pareizi, ka tu pateici. Reiz man ar gaisenes pistoli iesava guza un es lokoties sapes iemaucu ar lauzni tam dzekam pa purnu. Vinam 3 zobi un lauzts zoklis bija. Es iztiku sveika cauri, kad paradiju slimnica savu zilumu. Tici man, Latvija ir ari bistamakas vietas, par taviem Pinkiem.Cik man mācīts, vienīgais ko izmantoju kautiņos ir manas dūres, sist cilvēkiem no mugurpuses vai kamēr tas atrodas uz zemes ar nepatīk

Un kurā vietā es teicu ka nav bīstamākas vietas par Piņķiem? Vienkārši saku, ka šeit cilvēki robežas nesaprot, līdz nenoraujas tā kārtīgi...
Man ar nerviem ar tā vājāk, Vengeance, Ar lauzni nevienam neesmu maucis, bet nu... Konflikta laikā kas izvērsās ļoti slikti, paņēmu oponentu un ar galvu pilnā spēkā pret metāla galdu vairākas reizes..
Man ar nerviem ar tā vājāk, Vengeance, Ar lauzni nevienam neesmu maucis, bet nu... Konflikta laikā kas izvērsās ļoti slikti, paņēmu oponentu un ar galvu pilnā spēkā pret metāla galdu vairākas reizes..

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
-
- Rakstnieks
Tāda sajūta nomāc, ka ja aizslēgtu beztēmu tad te vismaz 40% spameri vienkārši pakārtos, jo nebūtu kur spamot savas stulbības. Un m3a, tu esi pierādījis sevi no sliktās puses ar saviem bezjēdzīgajiem postiem kā " Yo, es no skolas. Kā jums iet" un "Kas jauns serverī???". Vienkārši sāk pretīgi palikt skatīties visu šitos buļļu krepus. Ceru, ka līdz jūsu mazajām smadzenēm aizleks kaut mazākā daļa no šī teksta.
man patīk biezpiens
-
- Rakstnieks
Beigt rakstīt stulbības un iziet ārā no mājas vai aiziet uz kādu treniņu, nevis tikai Skola > PC ( forums) > gulēt > skola >pc ( forums ) > gulēt ... utt. Jeb vienkāršāk sakot - Get a life.
man patīk biezpiens
-
- Censoņa
M3A
Es bieži eju ārā.
Neēsmu jau nolifer, kā tu visus kas dažreiz ko biežu dara utt. ir uzreiz noliferi. Varbūt aizej izārtēties?

Reģistrējies 18 oktobris.Tās ir 19 dienas forumā un 180 posti.Vidēji dienā 10 posti.Nav normāli.Tavi stati nav normāli.Get a life būtu jāsaka.nezinu ,nezinu.Neizskatās normāli
da nu M3A, kakā kur iespējams, pat bana apelācijās, kur Tev nekas nebūtu jāsaka tu pļūtī
-
- Rakstnieks
Pats galvenais iepostot kaut ko tizlu un ka tik būtu +1 posts. Un jā arī kā jau Sausinjs teica, ka tu esi jau sakrājis 180 postus 19 dienās. Tas nozīmē, ka tev nav nekādas āra aktivitātes.
man patīk biezpiens
-
- Mana-mana
Rāli posts daudz laika neaizņem ,bet tādus status ... 3k kills 10 dienās . nu ..... tas gan vairs nav ar dzīvi ....
P.S. - unique tu ar spamo bana apelācijās un sūdzības , atdzīstos , līdz pēdējam banam forumā arī to dariju
P.S. - unique tu ar spamo bana apelācijās un sūdzības , atdzīstos , līdz pēdējam banam forumā arī to dariju

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio