Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Mugger, tagad tēlo baigo bezjūtīgo veci ? Nekas apsveicams tas nav un nekas, ar ko varētu lielīties.

Amish, daļēja taisnība viņam ir, par to ka pat vistuvākais draugs var nodot, man ir tā gadījies ļoti bieži, bet tas nenozīmē ka par citiem tev tomēr nevajadzētu domāt, Mugger, jo arī ar citiem ir jārēķinās..

Oho,Mr.Vienaldzis ierunājās.Patiesībā tev ja pašam iesistu zinātu kā ir,sāp un visi tev cenšas palīdzēt.Esmu to piedzīvojis,izklausās diezgan stulbi un jancīgi ,bet tā tas ir.Izmetā mani pa gaisu lielie nomētā izvārta sniegā un dažreiz iesper pa seju.Pff, ja tas izskatītos smieklīgi protams,kad smietos un par sekām nemaz nedomātu. Neesmu tas,k uram baigi interesētu citu jūtas. Pat pats tavs tuvākais tevi var uzmest.

Sausiņ, man savu laiku ar viss tas pats bija, redzi... Neviens man nepalīdzēja, tiku apcelts gadu no gada, rezultātā, man visa dzīve būtībā ir vairāk vai mazāk sabojāta, jo nervi man ir pavisam vāji vairs, robežas es knapi atšķiru, kad ir pašaizsardzība un kad es sāku viņu jau nozilināt gandrīz līdz nāvei, pats ar to pāris reizes esmu sastapies, sajūta tiešām ir nožēlojama...

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Man palīdzību nevajag, ir daudzi cilvēki, kuriem iet daudz ļaunāk par mani... Es vēl spēju izvilkt savu dzīvi no šīs bedres..

- Chuby[777]
- Rakstnieks
Mr.Bezjūtīgais jeb Mr.KAs spēj uztvert dzīvi normāli. Es nesaprotu jēgu par citiem domāt vairāk, kā par sevi. Tam gluži vienkārši nav jēgas nejau no tā viņam labāk paliks. Vienīgais par, k nenāk smiekli ir tie bērni, kam jāziedo nauda svarīgām lietām. Ierougot to video, ko rāda pa televīziju pat žēl paliek. Un jā arī man ir vēji nervi. Fiziski sagraut mani ir diezgan grūti, bet morāli to var izdarīt pavisam ātri
...

- Hustler_WinChester
- CMF
Es ar gribēju braukt, bet kkā nesanāca. Jāpameklē kkādi ieraksti būs vēlākBws, wish i can help you. anyway brain storm own all, koncerts ideals ^^

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Tādēļ ka man ir sajūta, ka mana dzīve ar visām sāpīgajām atmiņām ir diezgan grūti labojama, ļoti grūti... Es neiešu dziļi detaļās, bet nu... Es vienkārši cenšos padarīt pasauli par labāku vietu, tāds nu es esmu..Mugger[777] wrote:Mr.Bezjūtīgais jeb Mr.KAs spēj uztvert dzīvi normāli. Es nesaprotu jēgu par citiem domāt vairāk, kā par sevi. Tam gluži vienkārši nav jēgas nejau no tā viņam labāk paliks. Vienīgais par, k nenāk smiekli ir tie bērni, kam jāziedo nauda svarīgām lietām. Ierougot to video, ko rāda pa televīziju pat žēl paliek. Un jā arī man ir vēji nervi. Fiziski sagraut mani ir diezgan grūti, bet morāli to var izdarīt pavisam ātri...

- SilverStar
- Jauniņais
Varbūt change temu? Šitais man nepatīk, ka runā pa citu jūtam un utt. Labāk pāriet uz ko jautrāku.

Zinu, gan jau iepriekš kas tāds ir redzēts, bet šodien nofilmēju..
BTW: The credits for the stunt idea goes to [CW]Herbis, šo stunt pirmo reizi izpildīja viņš ieliekot arī video Xfire..
BTW: The credits for the stunt idea goes to [CW]Herbis, šo stunt pirmo reizi izpildīja viņš ieliekot arī video Xfire..

- Sherlock[S16]
- Censoņa
Ilgi mēģināji? Sākumā domāju: Ganjau nekas grūts, bet tikai tad atjēdzos kas tur īsti notika
Eju gulēt un sjo.
edit:
drīz gaidam jaunu bīberu.

edit:
drīz gaidam jaunu bīberu.

Skaisti BWS, tu tur izldioji tūliņās pat eju mēģināt ar cerību ka sanāks ar pirmo reizi, huh.
- Hustler_WinChester
- CMF
WTF! kur OTWi visi pazuduši?

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
-
- Mana-mana
Heh , daudzi dabujuši administrātora līmeni , paspēlējuši 2 nedēļas un beiguši 

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio