Almost sounds like one night stand.Heh , daudzi dabujuši administrātora līmeni , paspēlējuši 2 nedēļas un beiguši
Bet tev jau pasam ari ta gribas, ne?
Moderator: Moderatori
Almost sounds like one night stand.Heh , daudzi dabujuši administrātora līmeni , paspēlējuši 2 nedēļas un beiguši
W550i. Wow. Man arī tāds ir.jannka:
garš teksts
Man ir ~6 gadus veca okarte, diezgan saskrāpēta, bet viss ok.Kartē vieta 250 numuriem, nezinu gan vai jaunajām kartēm ir diži vairāk, bet vai tad ar to nepietiek? Var jau arī telefonā numurus saglabāt.Man ir pieradijies, ka vecas sim kartes (ari Okarte un ZZ) velak sanem iszinas un numuru atmina nav ari tik daudz. Operatori nekada gadijuma negribes mainit sim-karti, ja vien ta nav bojata drastiski.
Aizver muti. Atrada vismaz normālu tēmu par ko runāt, savādāk jūs vietējie beztēmas retardi nevarat atrast par ko runāt un tā rodas bezjēdzīgs spams.SilverStar[M3]
Varbūt change temu? Šitais man nepatīk, ka runā pa citu jūtam un utt. Labāk pāriet uz ko jautrāku.
Piekrītu Tev, Disaster ir tāds, neadāvināts, vienīgais ko viņš pa tiešām prot, uz pazvanīt skypa, un sākt nokakāt citu cilvēku vecākus, un vel draudēt ar "bomi" pa galvu...Godīgi sakot... Disasters sevi nav pierādijis no tās labākās puses.. Pēc manām domām - ļoti nenobriedis, nenopietns cilvēks.