Unique[M3]

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Agenda
Servera admins
Servera admins

Unique[M3]

Post by Agenda »

1.Tavs īstais vārds. Artis.

2.Tavs pašreizējais vecums. 14.gadi.

3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Agrāk pastāvēja tāds serveris Deyfon, tur esmu bijis administrators. Uz kādu laiku biju YeaH serverī lead admins, bet servers kaut kur izzuda... Šobrīd adminēju Slayker serverī. Web lapās, esmu bijis YeaH servera wabā admnisitrators.

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=8074
viewtopic.php?t=8075
viewtopic.php?t=8116
No jaunā profila pagaidām esmu licis tikai šīs... Bet no vecā bija daudz... Ja vaidzēs, ielikšu. Tātad, izmanotju arī komandu /report, kad admins neredz pārkāpumu no kāda spēlētāja.
Citreiz arī uzrakstu kādam adminam privāti, caur skye.

5.Kāds mums būs labums no tevis? Esmu aktīvs spēlētājs, varētu palīdzēt ar spēlētāju sodīšanu, jo daudz reiz kad esmu on, nav neviens admins, un ir tādi, kuriem patīk palamāties, pafloodot u.t.t. Tādējādi varētu būt Jums noderīgs.

6.Cik bieži spēlē SA-MP. SA-MP spēlēju gandrīz katru dienu, kādas 2-5stundas dienā.

7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. BoxG serverī spēlēju, ja nemaldos vairāk par gadu, bet ar šo profilu, tikai mēnesi aptuveni.

8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Uz šī profila tikai šis, uz vecā - excelent un negers.

9.Kā uzzināji par BoxG community? Par BoxG uzzināju pie drauga. Aizgāju ciemos, ievēroju, ka viņš spēlē kādu dīvaini San Andreas, ar autkādiem cilvēkiemsarunājas, kas pavisam nelīdzinas parastajam GTA SA. Domāju, pajautāšu viņam, kas tā par spēli, ko viņš spēlē. Apstāstija viņš man, nu ko, gāju mājās, kačāju GTA SA, iegāju BoxG mājaslaā, nokačāju SA-MP, atsūtija man pa skypu IP, un tā, sāku spēlēt BoxG serverī.

10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau minēju, mani sauc Artis, man ir 14.gadi. Dzīvoju Es Bauskā. Brīvo laiku pēdējā laikā pavadu pārsvarā pie PC, jo ārā ir diezgan auksts, ļoti liels sniegs, un kaut kā, tādā laikā nevelk uz iešanu laukā. Savā vecumā, domāju ka esmu nedaudz samaitājis savu veselību, jo esmu sācis smēķēt, un lietot alkoholu, kas man šobrīd liekas tizli, citreiz pat nākas piedomāt, priekš kam vispār ko tādu esmu sācis... Domāju, ka esmu uzticīgs BoxG spēlētājs, un savā veidā, liels atbalstītājs...

Nu, ok, vairāk pagaidām nekas prātā nešaujas, tapēc arī beigšu savu pieteikumu. Paldies par to, ka izlasat.

EDIT: Vel vienu sūdzību pieliku.
Last edited by Agenda on 14 Dec 2010, 17:46, edited 2 times in total.
Image
Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Re: Unique[M3]

Post by Amish »

Manuprāt, vēl tev ir mazliet jāpierāda sevi serverī. + cik esi reportojis serverī, puse no taviem reportiem ir bezjēdzīgi. Takā, pagadām no manīm ANTI.
Image
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

PRET! Domas nav mainījušās, trūkst uzticības, un pārāk nenopietns priekš admina.
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

anti, nedomaaju, ka tev var uzticeet adminu, neliekas, ka tev ir pietiekoshi praata, lai admineetu, tavs paraksts jau vien to +- parada.
Agenda
Servera admins
Servera admins

Post by Agenda »

Nu piedod, bet neredzu ka Tev būtu administratora lvl, takā pēc manām domām, Tev te vispār nekas nebūtu jāraksta... (spam)
Image
Image
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

kā nav jāraksta ?
**Servera administratori un moderātori var izteikties "PAR/PRET"(nerakstīt "neitrāls" vai starp rec un anti, labāk tad nerakstiet neko). Parastie spēlētāji tiks sodīti ar warning un posta dzēšanu.
Image
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

dēļ tava debīla posta, un nezināšanas, kas ir jannka, jau gribās likt anti, pārējie iemesli ir augstāk.
ANTi..
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

nu cik var... pierādi sevi un tad raksti! atteikts
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked