1.Tavs īstais vārds. Roberts.
2.Tavs pašreizējais vecums. 15.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Nu administrējis es esmu vairākos projektos. Pirmais serveris kurā es administrēju bija šis pats BoxG Freeroam. Pēc aptuveni diviem gadiem es izveidoju Latvijā otro Roleplay serveri pēc DRP. Tur es biju gan galvenais administrators, gan skripteris. Esmu administrējis arī citos ārzemju serveros, bet tikai viens no tiem vēl ir uz kājām.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
- Diemžēl es neesmu pēdējā laikā taisījis sūdzības, jo parasti pasaku kādam administratoram pa skype un viņš ienāk, un nokārto.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Pirmkārt, es varēšu būt serverī ļoti bieži. Arī varēšu uzturēt kārtību naktīs, ja spožais mēness neļaus man baudīt naktsmieru. Otrkārt. Es centīšos pildīt savu pienākumu godam, neviens pārkāpējs neizspruks sveikā cauri.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Nu kopš pirmajām BETA versijām.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Kopš pašiem, pašiem pirmsākumiem.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. sAtisfy un Eliots.
9.Kā uzzināji par BoxG community? Caur Musaru tad kad vēl biju Top klanā citā serverī.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Tātad sauc mani Roberts. Man ir 15 gadu un es dzīvoju Bauskā. Mācos Bauskas 1. Vidusskolā. Pašlaik primārais man ir mācības, jo kā nekā 9. klase tomēr ir jāpabeidz un jāiegūst pamatizglītība. Pēc tam domāju tikt līdz vidējai izglītībai pabeidzot visas 12. klases. Patīk man sports, it īpaši ziemā ļoti patīk spēlēt hokeju. Brīvajā laikā arī aizraujos ar Pawno skriptošanu. Pašam arī ir savs pamācību forums, kur es mācu jaunajiem skriptotājiem Pawno valodu. Pēc skolas sanāk uzspēlēt arī SA:MP. Patīk paārdīties šajā serverī ar lidmašīnām. Nu neko dižu vairs nav ko stāstīt, sekmīgs esmu, mācos labi, viss kārtībā.
TheRob Application
Moderator: Moderatori
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris

Re: TheRob Application
nenene, pagātnē sevi diezgan no ne tās labākās puses pierādiji, anti.
- PROSTO KRASAVA
- Nelabojams spameris

Manos plānos nebija veikt vēl vienu ierakstu šajā pavedienā, bet tomēr nenoturējos.
Mani viens jautājumus neliek mieru. Vai tad mēs visi pagātnē esam bijuši zelta gabaliņi? Katram ir kāds traips savā pagātnē, bet to visu var dzēst ar labajiem darbiem nākotnē. Šajā gadījumā es to vēlos izdarīt pildot administratora pienākumu BoxG serverī.
Paldies.
Mani viens jautājumus neliek mieru. Vai tad mēs visi pagātnē esam bijuši zelta gabaliņi? Katram ir kāds traips savā pagātnē, bet to visu var dzēst ar labajiem darbiem nākotnē. Šajā gadījumā es to vēlos izdarīt pildot administratora pienākumu BoxG serverī.
Paldies.
- bobiksv6k[1337]
- euro

Pats arī gribi kaitēt spēlētāju smadzeņdarbībai? Spilgti atceros, kā tu un SaW (varbūt vēl kāds) salika tos avatarus. Nepatīk. Anti

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

es tev veelu tikai to labaako, neveelos, lai tava smadzenu darbiiba tiktu sabojaata.
laikam noravaas no sekoshanas pavadina, anti.
(kaads sapratiis, kaads ne)
laikam noravaas no sekoshanas pavadina, anti.
(kaads sapratiis, kaads ne)
Tu šeit es tik daudz sūdus savarījies , ka labāk būtu rakstijis uz normāla spēlētāja statusu pieteikumu.
ANTI!!!
ANTI!!!
atteikts
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.