Es apmeklēju BoxG, jo esmu iesācis to darīt un pieradu. Kādēļ es iesaku? Ko es iesaku, kam es iesaku? Doh... Sāciet tak lietot garumzīmes.
Iesāku apmeklēt BoxG, jo viss reāli aizsākās ar to, ka vēl vecajā sa:mp versijā, citā serverī sapazināmies ar vienu cilvēku un sākām spēlēt šajā serverī. Tā arī turos tagad.
J: Vai ir vēl kāds forums, kuru tu apmeklē vismaz reizi dienā?
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Man lieask ja tu vispār nonāc BoxG( ja runa ir par boxg klaniem) tu kļūsti apr mazu Hitler Jūgenu un sāc baigi palikt ļaunāks, bet ja vispār man liekas ka nē. Man piemēram viens pīpis vai ir kāds kādā klanā vai nav.
Ar kādiem ieročiem esi šāvis, metis?
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Esmu šāvis ar maskalibru un šauju vēl projām.Tas ir pašsaprotami ,jo nodarbojos ar šaušanu.Esmu šāvis pneimatiku-ar gaiseni.šauju vel tagad un pašsaprotami ,jo eju šautuvē.
Mainīt... laikam jau neko. Ilgi domāju un nevaru izdomāt. Vienīgi varētu kādu virtuālo pasauli, kas būtu piemērota pasākumiem... Nu, aizliegtas pāris komandas...
Patīk: Tas, ka ir līmeņu sistēma, tas, ka serverī vienmēr ir cilvēki.
Nepatīk: Tas, ka puse no viņiem nav normāli, bet tas jau ir neizbēgami. Nepatīk tas, ka naudai reāla pielietojuma nav. Tikai pirkt līmeņus, bet tā tu vari krāt un krāt, bet neko ar viņu nevar darīt.
Kā pavadīji Ziemassvētkus?
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/