Salmins

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Salmins[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Salmins

Post by Salmins[Vendetta] »

1.Tavs īstais vārds. Dāvis
2.Tavs pašreizējais vecums. 15 (09.04.95.)
3.Tava pieredze "adminēšanā Adminēšanas pieredze man ir salīdzinoši maza: esmu bijis admins dažos mazos sa-mp serveros, kā arī dažās CS klanu mājaslapās. Tagad esmu admins emless cs 1.6/css klana mājaslapā.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Diemžēl sūdzības neveidoju, viss tiek paziņots skaipā caur pm.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Bieži gadās tā, ka serverī sākās nekārtības (citreiz lamāšanās, citreiz čīteri), bet neviena admina nav iekšā (īpaši tādas situācijas gadās no rīta), un parasti tas ir laiks, kad es spēlēju, tāpēc uzskatu, ka es varētu būt piemērota vakance.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Dienā cenšos vismaz vienu stundu, bet tagad varēšu biežāk, jo mācības ir beigušās.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Apmēram divi gadi.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Tikai Salmins.
9.Kā uzzināji par BoxG community? Jau vairs neatceros, šķiet, kāds pateica.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Nu, kā jau minēju, mani sauc Dāvis, esmu 15 gadus vecs. Dzīvoju Rīgā, mācos 9. klasē. Esmu slinks, bet mēģinu vienmēr visus uzklausīt un jebkādā veidā viņiem palīdzēt. Brīvajā laikā nodarbojos ar florbolu un basketbolu, ziemā īpaši patīk slidot, un spēlēt hokeju. Nedzeru, nepīpēju, un uzskatu, ka tas ir apsveicami. Daudz lasu, citreiz labā kompānijā neatsakos uzspēlēt kārtis. Tas īsumā būtu arī viss.
Amish
Servera admins
Servera admins

Re: Salmins

Post by Amish »

ANTI, neaktīvs esi.
Image
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

Piedod, bet tomēr būšu PRET, jo tu esi diezgan neaktīvs.
Image
Smart[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Smart[Vendetta] »

No activity!
ANTI
Image
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

atteikts.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked