Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Vārds Uzvārds abiem?Skola?Klase?Pateikšu Valdim kad uzpērc skolotājus.
-
- Nelabojams spameris
neteikšu, viņš ir labs učuks vari visu pa trijniekiem izdarīt un gada beigās ar bulciņu dabūsi sekmīgu, jo viņš ķipa negribot vasarā ar mums ņemties ;D
omg,man vēsture nesekmīga.Toretto[ADT] wrote:Nūu, kā beigsiet pirmo semestri, būs kāda nesekmīga? Man krievu valoda būs nesekmīga.

ĒDIT: viewtopic.php?t=8174 KĀRTĒJAIS Shift profils..

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Photoshop`eri, kuriem nav slinkums kaut ko uztaisīt, vai gribat mācīties, dodaties uz šejieni

- [NWA]Dumper
- Bembists
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Nu es jau īsti nezinu, kas ir Advanced un kas Beginner
Btw, tev tas liekas viegli, bet jaunajiem photoshop`eriem tas tomēr liekas grūtāk.
EDIT: Pārliku uz Beginner

Btw, tev tas liekas viegli, bet jaunajiem photoshop`eriem tas tomēr liekas grūtāk.
EDIT: Pārliku uz Beginner

- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Ja kādam interesē, steamā LIELAS atlaides.
lietotājs Shift » Pirmdiena Decembris 20, 2010 5:28 pm
boxg sux jo tur tādi stulbi noteikumi .uzrakstu kautkadu tekstu un man jau banu uzliek ,un ja dazreiz d-posts sanak(katram gadaas)
Ļoti izglītots cilvēks, teksts ņemts no cita foruma, ja neticat, jautājat pa pm, iedošu linku tieši uz šo postu.
boxg sux jo tur tādi stulbi noteikumi .uzrakstu kautkadu tekstu un man jau banu uzliek ,un ja dazreiz d-posts sanak(katram gadaas)

Ļoti izglītots cilvēks, teksts ņemts no cita foruma, ja neticat, jautājat pa pm, iedošu linku tieši uz šo postu.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Kuram Rauls uzika banu kkad nesen? Man gan liekas, ka Shiftam banu uzlika jannnka.
Last edited by bobiksv6k[1337] on 21 Dec 2010, 09:21, edited 1 time in total.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- bobiksv6k[1337]
- euro
Labi, lai tas Shift paliek, kur bijis, bet kuram Rauls uzlika banu?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Manliekas ka nevienam,jo Silverstar(M3A)nobanoja Aleksis
-
- Nelabojams spameris
Unique iedod pa pm linku.
ja Shift pats saprastu, cik vina posti bija un ir debiili, bezjedziigi, tad vinsh varbuut neko neteiktu, parasti tie kuri nodirsh adminus, moderus, komuunas, utt. ir tie, kurus no turienes atshuj, nobano vai citaadi pazemo(vinu praat) par to, ka vini nespej saprast vienkaarshas un normaalas lietas, noraut banu nakoshajaa dienaa peec unban ir maaksla, gluzi kaa Da Vinci maaksla
btw. izlasiju nesen "The Da Vinci Code" graamatu, diezgan interesanta godiigi sakot, bet Pothead Weed Smoking Adventures diemzeel nepaarsit
ja Shift pats saprastu, cik vina posti bija un ir debiili, bezjedziigi, tad vinsh varbuut neko neteiktu, parasti tie kuri nodirsh adminus, moderus, komuunas, utt. ir tie, kurus no turienes atshuj, nobano vai citaadi pazemo(vinu praat) par to, ka vini nespej saprast vienkaarshas un normaalas lietas, noraut banu nakoshajaa dienaa peec unban ir maaksla, gluzi kaa Da Vinci maaksla

btw. izlasiju nesen "The Da Vinci Code" graamatu, diezgan interesanta godiigi sakot, bet Pothead Weed Smoking Adventures diemzeel nepaarsit