Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Un Matt's būtu? Mēs runājam ne tikai par sniegu. Mēs runājam arī par zibeņiem ziemā, lietu, un Ingram'a spamu.
-
- Jauniņais
Čalīts tik posto visur pēc kārtas.
- makrilsv6k
- Rakstnieks
klana logo/bilde or smthing..

tikko pabeidzu..

tikko pabeidzu..
- [NWA]Dumper
- Bembists
Šodien ar ragavām pie mašīnas pavizinājāmies. Pirmais, kurš brauca, pie ap 50km/h izlidoja laukā. Bet pēc tam divatā un trijatā viss noritēja labi. Lielākais ātrums bija divatā 90km/h.

- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
dohh...fail....
Varu iedomāties cik jums jautri gāja, un kāds adrenalīns bija.Šodien ar ragavām pie mašīnas pavizinājāmies. Pirmais, kurš brauca, pie ap 50km/h izlidoja laukā. Bet pēc tam divatā un trijatā viss noritēja labi. Lielākais ātrums bija divatā 90km/h.
- Hustler_WinChester
- CMF
Man ar skolā nesen bija ballē. klasesbiedrenes bakstija lai dejoju ar viņām - ok. Tad liek dejot ar kkādām skolas vientuļniecēm ar nekurām nedejo - ok. Beigās ar vienu čāli no paralēlklases izgājām uz sacensību kurš būs dejojis ar vairāk meitenām. Izdancināju pat Fizikas un Latviešvalodas skolotājas - vēl jauans un smukas.
p.s. ziemas svētku vakarā gandrīz nomiru no pārēšanās. Brīnos kā nav caureja vai aizcietējums
p.s. ziemas svētku vakarā gandrīz nomiru no pārēšanās. Brīnos kā nav caureja vai aizcietējums

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
WinCh,būtu paklusējis.
Es vispār ēst nedabuju,lai gan gribējas bet bija jāpavada laiks ar meiču,un kadatnācu māja viss jau bija noēsc.
Man palika tēja,mandarīni,pirparkūkas,un bišķi salāti. :d

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Eh, kad es ierados mājās no skolas balles biju jau daudz maz paēdis. Bet, par cik māte bij sataisijusi daudz ko gardu tā pat ēdu vēl. Un apēdu diezgan daudz.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Dīvaini, bet šajos Ziemassvētkos es nemaz tik daudz neapēdu. Parasti vot ir tā, ka pierijas līdz kliņķim, bet šoreiz bija vispār savādi Ziemassvētki.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
kas tu butyu dumajis ka es tagad ienaksu paali pie kompaj.blax'cag'g senci vtatr gullet cenzeti vardi ruulz :SSDG)
- [SS]eras.e
- Servera admins
Man šogad bija sūdīgākie ziemassvētki kādi man ir bijuši. 

Spamošu jums.Spamošu jums.Spamošu jums.Spamošu jums.Spamošu jums.vSpamošu jums.Spamošu jums.Spamošu jums.vSpamošu jums.Spamošu jums.
Eras.e zsvētskiy ir krutākie sbnasetki ks ir .Draudzene mani vakar pielavinaja sabucoaj,bet sodien pazuta drist un takag CENTRAST patutwa ymani parom idst
Eras.e zsvētskiy ir krutākie sbnasetki ks ir .Draudzene mani vakar pielavinaja sabucoaj,bet sodien pazuta drist un takag CENTRAST patutwa ymani parom idst
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris