Es, personīgi, nevaru izlemt, kurš ir labāks - XP vai Windows 7. It kā jau katram ir savi plusi un mīnusi. Mājās tagad ir 2 datori, uz viena XP uz otra 7, Tāpēc arī nevaru pateikt, kurš ir vistuvāks. Protams, XP es pārzinu labāk, jo visvairāk esmu darbojies. Salīdzinājumam.. Palodze. Uz XP - pilna ar gariem mēsliem, bet uz Windows 7 smuki mazi kvadrātiņi bez liekas informācijas, bet ir viena problēma - piemēram, ja man ir atvērti 2 firefox logi, tad viņi abi ir vienā kvadrātiņā, nav 2 atsevišķi, kā būtu uz XP. Varu vēl vairāk pastāstīt, kas ir labs uz XP un kas ir labs uz 7.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
VISTA, man vienalga, es pa vistu, just sayin',
vistai manupraat viss labakais dizains un viss ertaak lietojamais WMP, kursh atskiribaa no shwin7 ir neerts, tas man ir galvenais kriteerijs, kapec man uz sava pc nebuus win7!
Aleksis: a kurš liedz pie win komponentiem viņu atinstalēt un uzinstalēt wmp11? pox, tas jau tavs viedoklis.
Win xp - ļoti vienkārš nav kkādu problēmu,ļoti labs priekš geimeriem un spēlēm nevajag tik ļoti jaudīgu PC.
Win Vista - lielākā miskaste kas ir , dators bieži jāpārinstalē , geimeriem neder , rij resursus un sāk viss lagot. Win 7 - Ērts , smuks dizains , labs geimeriem.