godīgi sakot, nevar pat saprast, bet izskatās atbaidoši
btw. kā saucās tā filma, kura bija par 2 čaliem un suni, viņi kaut kur devās, suns bija kaut kāds buldogs, filma iznāca nesen, bet nevaru atcerēties ne nosaukumu, ne īsti arī atrast, anyone?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Gribētos uz Jaunu gadu kādu salūtu serverī uztaisīt, ap 1:00, lai nosvinētu Jauno gadu. Protams, ja ir iespējams, kaut ko tādu uzskriptot.
Omg, tiešām? Kāds grasās svinēt NewYear serverī? Drausmas, tas ir slimi. Tāda lieta kā tuss ar draugiem vai ģimeni nepastāv? Vai arī visi tavi draugi ir tikai servera spēlētāji?
Nav jau jābūt tieši 0:00 varbūt vēlāk varbūt ātrāk to salūtu uzcept.....
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Nemācēšu pamatot.Sa-mp īsti nespēlēju,domāju nespēlēšu.Nav vaidzības nemaz spēlēt.Bet droši ,ja spēletu tad es teiktu Nē,jo spēlēt arī var bez visām šīm fičām.
Te nu gan pienāktos brīdinājums čalim. Bļin.. Nav bijis serverī, nezin, kas ir tas 0.3c, neko nevar paskaidrot, bet posto.
ununun... Var iztikt bez tām fīčām? Ja var, tad iztiec. Tev nespiež neviens viņas izmantot.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/