Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Amish
Servera admins
Servera admins

Re: Beztēma #6

Post by Amish »

jep, arī gmodā stīmotajā ārdos. baigi labs.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

FAWKOFF, pacietību, pacietību. ;D
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Maiz.e[ADT] wrote:
Maize, piespamoju tev albūmu, vai vienu bildi nokomentēju, kurā visi dirsa ka tu baigi resns? :D

Maize, neteicu ka kruts, prosta teicu ka man jauns kompis. Nu šaubos gan, vai laggeris, par tavu 100% labāks.

Tevi krata, vai Angeram centos kko iesmērēt, vai nē? Vismaz Angers normāls admins, nepieņēma, a tu kā maziņš pikačū, ja būtu ticis par adminu, ņemtu kukuļus un priecātos.
kādā sakarā tu vispār tur lien ?

Teici gan un kā vēl vismaz kādas 5 reizes . Varbūt varbūt nav mani nerausta ,vai tev labāks ...

Nu ,lai no kā ,bet no tevis jaunu točn māciji visas savas gudrības man ,kad ttikko sāku spēlēt .

kā es tev varēju mācīt visas gudrības, ja tu man nemaz nebiji skype/draugos u.t.t., kad sāki spēlēt? :O un jā, derētu iemācīties rakstīt, pieaugušais un attīstītais puis'.
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Maize, piespamoju tev albūmu, vai vienu bildi nokomentēju, kurā visi dirsa ka tu baigi resns? :D

Maize, neteicu ka kruts, prosta teicu ka man jauns kompis. Nu šaubos gan, vai laggeris, par tavu 100% labāks.

Tevi krata, vai Angeram centos kko iesmērēt, vai nē? Vismaz Angers normāls admins, nepieņēma, a tu kā maziņš pikačū, ja būtu ticis par adminu, ņemtu kukuļus un priecātos.

Teici gan un kā vēl vismaz kādas 5 reizes . Varbūt varbūt nav mani nerausta ,vai tev labāks ...

Nu ,lai no kā ,bet no tevis jaunu točn māciji visas savas gudrības man ,kad ttikko sāku spēlēt .

kā es tev varēju mācīt visas gudrības, ja tu man nemaz nebiji skype/draugos u.t.t., kad sāki spēlēt? :O un jā, derētu iemācīties rakstīt, pieaugušais un attīstītais puis'.
Nemaz .... Biju ,jau biju , tad ,kad tu spawnkilloji un runāji ar soft ,lai mēģinātu samest kukuli ....
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Maiz.e[ADT] wrote:

Nemaz .... Biju ,jau biju , tad ,kad tu spawnkilloji un runāji ar soft ,lai mēģinātu samest kukuli ....
Lol, ķipa mēs citiem to stāstītu? Tas viss bija privāti, lai neviens cits neuzzina!
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

Jā, kā Disasters atpakaļ, tā te beztēmā atkal bullšits valda.

Un Disaster, turpināsi savus mentu un citus sūdus šeit, atkal banu rausi :]
Image
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Nē, nu jūs vispār sajukāt prātā? Butu vismaz viens no jums gudrāks un neatbildētu uz otra postiem. Un itkā vēl šeit foruma lietotājiem obligāti jāuzzin par jūsu muļķībām, "noslēpumiem".. utt. Izbeidziet, vienreiz tak. (tas ir attiecināts uz disaster un maiz.e)
Image
Marcha[T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Marcha[T] »

Uztaisiju jaunu sigu , izstādē numur 9 , kaut kas pēc vērtētāju pieprasijuma , centīšos ar mahām vairs netaisīt.
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Kaut kā niepiesaista tavs avatars. :/ Pat grūti teikt kas par vainu.

Krī, gan kruts zirdziņš sigā. :D
Me Gusta.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

I finally watched harry potter last night ... pretty unrealistic if you ask me... I mean - a ginger kid with 2 friends?
lol. Draugiem "Runā" uzvar.
Vai jūs bieži skatāties tajā sadaļā?
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

FAWKOFF, pacietību, pacietību. ;D
kādā sakarā?
runa iet par sobeitu? :DD
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Hustler_BWS wrote:
Amizanti, cilvēks, kurš nav pilnīgi kaulains, mūsdienās tas ir kā mēris, ne? Ka tik nevar pavelkāt tās jūsu iespīlētās džinsas un izskatīties pēc iespējas vairāk pēc skeleta. Pilnīgi nopietni, ej un pieaudz, ja cilvēks ir apaļīgs, tad viņš tāds ir, ko tu vari zināt? Varbūt viņam tas ir no ēšanas, varbūt vielmaiņas vai veselības problēmas, starp citu, runājot par veselības problēmām... neskatoties uz tavu ''uzbraucienu'' Maizei, kas starp citu varbūt ar visu savu apaļīgumu ir daudz sakarīgāka nekā tu ar saviem izlecieniem un bērnudārza līmeņa izgājieniem, tāpēc man tev ir ļoti silts piedāvājums, Disaster, ej paārstēties un ieelpo svaigu gaisu, jo tu tiešām neesi vesels.

P.S. Ja nesaproti par ko es runāju, tad ņemsim par piemēru to, kā jau Rauls teica, ka tu esot nācis MTA viņa serverī un bojājis visu atmosfēru, kā arī tu to pašu esi darījis nG... forumā, pēc tam aizbildinoties ka kāds tavu profīlu bija uzlauzis. Kauns, Kauns, pat tik daudz godīguma atzīties nepietiek.

That was hard one ;D
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

Ye Ye, laimīgu visiem jauno gadu. Arī tiem kuri kā muļķi sēdēs pie PC un skatīsies salūtu sampā :DD

Šogad šeit vairs diezvai iegriezīšos, drīz jādodas svinēt.
Image
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by NIGGASARECOOL211 »

es vel vienu postu 2010 gadā :DD
Image

Image

Image
makrilsv6k
Rakstnieks