Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Disaster tu nekad neēsi bijis gudrs. ;D Tu jau UNBAN nopirki? ;O Cik maksāja?
lalalalalalala vsje budzet horo6o, lalalalalalalalla kuda bi ti ne 6ol, na pravo trudnij voj, na levo mir pustoj, no budj samim saboj, i vsje budzet horo6o!
bug=ban, ofc!
unban vēl nenopirku, klīst baumas ka man nemaz nepārdos unban, bet tās ir tikai baumas. paši zinat, thestyle giboxam lien dupsī, lai dabūtu unban.
bug=ban, ofc!
unban vēl nenopirku, klīst baumas ka man nemaz nepārdos unban, bet tās ir tikai baumas. paši zinat, thestyle giboxam lien dupsī, lai dabūtu unban.

Disaster, es rakstu ka neesi gudrs jo, nedaudz esmu pārlasijis forumu un citu rakstīto par Tevi. Tā arī radās mans pirmais priekšstats par Tevi.
ņemot vērā tavus status, un to, kā tu pārzini servera spēlētājus, varu spriest, ka pats jau nu gan esi baigi gudrs, ganjau kāds banotais, kurš uztaisīja jaunu profilu un nomainīja ip. 

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Disaster,tiešām nēesi gudrs
Žēl ka nepārdos unban,bet arī prieks ka nē-nebūs tādu,kas ar savu krievu leksiku bojās forumu vai čatu
Neizliec dusmas te par to ka WTF_ ir izjucis,un ka dabūji banu,par ko-pats zini

Labs ir visiem, es dodos prom uz šo gadu, tiksimies 2011, pat ja gribētos pasēdēt forumā, tad nesēdētu, jo tādi tipiņi kā Disasters, nu tas ir vienkārši unikāli..

Unban man būs, jebkurā gadījumā. 
Par WTF man vienalga, lai jau jūk, klanu dēļ nekad neesmu dusmojies. Tā ir tikai spēle, veči. Nemaz tik bieži neizmantoju krievu leksikas izteicienus.
btw, stop, te policija!

Par WTF man vienalga, lai jau jūk, klanu dēļ nekad neesmu dusmojies. Tā ir tikai spēle, veči. Nemaz tik bieži neizmantoju krievu leksikas izteicienus.
btw, stop, te policija!

- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Disaster ,tač aizej laukā vai noej no datora un pasvini un papriecājies par pēdējo dienu 2010. gadā.
Labs ir vīri,es brienu svinēt.
Labs ir vīri,es brienu svinēt.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
gudriniek, es tik pirms pus stundas atbraucu uz mājām. un arī drīz iešu prom, ap kādiem 22..

laimīgu 2011 gadu

- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Jauns sigs un pavisam labs .Man patīk 
btw,tagad tinos laimīgu svinēšanu.

btw,tagad tinos laimīgu svinēšanu.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
man gan tavs sigs nemaz nepatīk, tāds parasts, pikačū tipa.
https://www.youtube.com/watch?v=bU4I9ukitQY
https://www.youtube.com/watch?v=bU4I9ukitQY

Disaster ir mentufka taa pat kaa es!
es esmu policijas priekšnieks, a tu parasts ierēdnis, so stfu! btw, kā atkodu tevi, ka neesi parasts cilvēks, bet gan kāds banotais, tā uzreiz spam begginz? :s

- makrilsv6k
- Rakstnieks
Pag pag pag, tu taču pats biji WTF.Evol[777] wrote:Disaster,tiešām nēesi gudrsŽēl ka nepārdos unban,bet arī prieks ka nē-nebūs tādu,kas ar savu krievu leksiku bojās forumu vai čatu