jeibogu, bars bērnu salasījušies...
nu varbūt ja es to pateikšu šādi jūs mani sapratīsiet.
Ja viņš būtu novērtējis cita darbu kurā ir vairāk darīts pienācīgi, tad es viņa darbu kurā ir mazāk darīts arī novērtētu pienācīgi.
Jeibogu, auns tāds, es tev prasu, ko tu te murgo, jo nesaprotu par ko iet runa un par kādiem sūda riteņiem tu gvelz. Labi, piedod, nākamreiz 24h sēdēšu foumā un centīšos izsekot visiem jūsu bullšitiem tikai tāpēc lai man nedirstu virsū.
jeibogu, bars bērnu salasījušies...
nu varbūt ja es to pateikšu šādi jūs mani sapratīsiet.
Ja viņš būtu novērtējis cita darbu kurā ir vairāk darīts pienācīgi, tad es viņa darbu kurā ir mazāk darīts arī novērtētu pienācīgi.
Jeibogu, auns tāds, es tev prasu, ko tu te murgo, jo nesaprotu par ko iet runa un par kādiem sūda riteņiem tu gvelz. Labi, piedod, nākamreiz 24h sēdēšu foumā un centīšos izsekot visiem jūsu bullšitiem tikai tāpēc lai man nedirstu virsū.
Vo, vo. A to vēl piešūs kādu lietu, paliksi vainīgs par to, ko pirmo reizi uzzini.
Nu rekur, quarter666, manuprāt slikti novērtēja Unique darbus, pat ja paša darbi nav nedz uz pusi labāki, es piemēram būtu licis vismaz 6/10, par ieguldīto darbu.
Bet man jau nevienam neizdosies neko ieskaidrot vai kautko ieaudzināt...
Heh, mani filozofiskie salīdzinājumi ir pārāk ciets rieksts jūsu smadzenēm.
Da es vairs nesaskatu jēgu ar jums runāt te, nedz jūs mani saprotat, nedz es jūs.
Par avataru, kurš visticamāk tāds arī bija, tikai uzlikts pretīgs teksts.
Un signature, kur ir tīrākais stock ar kiegeļu sienu uz linear dodge vai soft light.
Ja runa ietu par normāliem darbiem, tad taču arī katram ir sava gaume un par to nestrīdās.
Bet unique avatars ir pretīgs, teksts ne pa ķeksi rozā, šķiltavas izgrieztas ir vienkārši pretīgi.
Par sigu vispār nerunāsim, kādā sakarā tur kaut kāda pretīga siena ir fonā un kāda velna pēc čipi saplūst ar to pretīgo sienu ? Sakars kāds? Un kāda velna pēc ķieģeļu tekstūra iet pāri tai rokai, kas tur kārtis ? Es pat četri nedotu. Tas viss vienkārši neiet kopā.
Last edited by Amish on 02 Jan 2011, 23:20, edited 1 time in total.
Tikpat labi es varu sākt filozofēt par tavu vērtēšanu.
Tu aizbrauc uz krāsotavu, lai nokrāsotu savu auto sarkanā krāsā. Nākamajā dienā atnāc un ieraugi savu mašīnu dzeltenā krāsā, krāsa ir notecējusi, ir nokrāsotas riepas un stikli, vietām ir roku nospiedumi u.t.t. Un tu krāsotājam teiksi paldies(novērtēsi viņa darb un rezūltātu uz 5-6/10).
Man visvairāk besi quarter(Mēs ar BWS sākām par mos def , tgd visiem parādās) un INDIGO(avatars kā BWs,sigs bija Dumperam) , kas paņēmuši idejas un gandrīz vienādus stockus un uzlikuši savu sūdu uz lapas.
Man visvairāk besi quarter[/b](Mēs ar BWS sākām par mos def , tgd visiem parādās) un INDIGO(avatars kā BWs,sigs bija Dumperam) , kas paņēmuši idejas un gandrīz vienādus stockus un uzlikuši savu sūdu uz lapas.
Ej tu nost no šitā gandrīz nokritu, bet tev taisnība March
Un pēc būtības S.A.S ir jāvērtē tas,kā izskatās nevis kas tur ielikts un kas nē... Bet es arī augstāk novērtēju centību and other stuff