Forgottenz

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Forgottenz[A]
Rakstnieks
Rakstnieks

Forgottenz

Post by Forgottenz[A] »

1.Tavs īstais vārds. Rihards.
2.Tavs pašreizējais vecums. 15.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Teikšu taisnību - neesmu adminējis nevienā samp serverī kurā man būtu augstāk par 2lvl pakāpi, tikai cs weblapās kā revenge, moders citos mazos komūnos. Pieredze sampā man neliela ir kopš ciemojos pie brālēna Kaspara. Šim bijis savs serveris, kur arī bijusi neliela tauta, bet man moders webā un 2lvl administarora status serverī.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
*[1]
*[2]
*[3]
*[4]
*[5]
*[6]
*[7]
*[8]
*[9]
*[10]
*[11]
*[12]
*[13]
*[14]

Esmu sācis biežāk izmantot /report ,bet ja nav administratoru online, tad griežos pēc palīdzības forumā.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Katru neģēli sodīšu, ja tas būs pārkāpis kādu noteikumu, piemēram, bugojis, lamājies. Sveikā cauri netiks.
Esmu aktīvs serverī no rīta un vakarā. spēšu būt aktīvs un varu savaldīties.

6.Cik bieži spēlē SA-MP. Pārsvarā stunda no rīta, stundas 3 vakarā, kā kuru reizi, visi tak esam cilvēki.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Kopš pagājušā gada decembra. bet ja neskaita pauzi kuru paņēmu vasarā, varētu būt kādi 8 mēneši.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. ForgoteN;[LV]RrRmp3 - bet tas bija tad, kad tikai sāku spēlēt samp un biju jauniņais šajā komūnā.
9.Kā uzzināji par BoxG community? Laikam gan, ka staigāju pa googli ar draugu meklēdami kur spēlēt, uzgājām uz šī, tā nu aizgāja.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).Ko nu daudz stāstīt par sevi..Dzīvoju es Jelgavā un mācos 8.tajā komerču klasē Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā. Sampu sāku spēlēt dēļ citu spēļu iziešanas no modēm, kā piemēram mu-online kas savulaik bija ļoti populāra spēle, bet tagad jau tikai naudas patēriņš mazajiem. Man ir savs bmx,ar to braukāju jau gadu,lūk to var sīkāk redzēt manā albūmā dr lv profilā - spied šeit.
btw.. skolā neesmu nekāds izcilnieks. sampā esmu atklāts un adekvāts.
Esmu atsācis sampu spēlēt un šeku reku te esmu :)!

Rakstu šo anketu pirmo reizi, jo zinu, ka iepriekš pavadītajā BoxG laikā nebiju tik aktīvs cik gribējās,nebija vēl pieredze.

Es nedomāju, ka mani uzreiz pieņemtu, bet vienkārši gribu noskaidrot savus trūkumus šim amatam, ko vajadzētu uzlabot, vēlos dzirdēt augstāk stāvošo personu domas par mani.

EDIT : Hustler, varbūt neesi mani ievērojis serverī kopš esi reģistrējies, necenšos arī izrādīties un izcelties, varbūt arī dēļ tā, ka vasaras sākumā ~ līdz vasaras beigām nebiju aktīvs sampā, jo spēlēju citas spēlītes, visādi varianti . :) - Paldies ka izteicies.
Last edited by Forgottenz[A] on 03 Jan 2011, 00:46, edited 5 times in total.
Marcha[T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Forgottenz

Post by Marcha[T] »

ANTI
Neuzticība
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Diemžēl, Anti, lai arī sūdzības tu ievieto, bet tomēr liecies pārāk svaigs un uzticības vēl nav. Kādā ziņā svaigs? Tādā, ka lai arī tu būtu reģistrējies sen, tā izskatās, tomēr neesmu tevi redzējis īpaši.
Image
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

PRET! Trūkst uzticības.
Image
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

atteikts.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked