Mugger[777]

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Chuby[777]
Rakstnieks
Rakstnieks

Mugger[777]

Post by Chuby[777] »

1.Tavs īstais vārds. Ronalds
2.Tavs pašreizējais vecums. 16 gadi
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Dažādos neizdevušos līdz galam projektos,kuru nosaukums vairs lāgā neatceros..
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=7606
viewtopic.php?t=6963
īpaši neaizraujos ar sūdzību veidošanu.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Nu palīdzēšu serveri uztruēt kārtībā,jo bieži vien,kad spēlēju neviena admina nav onlainā,bet pilns ar hakeriem,flūdotājiem un fleimotājiem.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. SA-MP spēlēju ļoti bieži dienā vismaz vienu reizi ieeju.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. To man ļoti grūti pateikt,jo pirms šī profila ir bijis vēlviens profils,kuram pēc nelielas atstarpes biju aizmirsis paroli un tādēl nācās izveidot šo. Aptuveni 2gadi
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Dzunjtao,Crystal,Dzhonis
9.Kā uzzināji par BoxG community? Pastāstīja,kāds sens šī komūna biedrs. Viņa niku nevēlos šeit izpaust.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Nu tātad dzīvoju Bauskā,pazīstams esmu,kā Ronalds. Par cik arā valda ziema pastāstīšu nedaudz par to,ko daru ziemā. Ziema man vispār nepatīk,bet ir viens iemesls kāpēc tā ir vismaz nedaudz baudāma un tas ir hokejs,slidošana. Ar to es mēdzu nodaboties līdz vēlam vakaram, jo pārsvarā tas ir laiks,kad esmu jau noguris un nolemju doties mājup. Un mājās man patīk un nedaudz attīstīt radošu fantāziju pie programmas PhotoShop,bet vēl man patīk uzspēlēt kādu spēlīti, un vienīgā spēle,kas ir manā datorā ir samp's pie kā es arī cenšos peiturēties. Laigan agrāk mēdzu spēlēt arī citas spēles. Nu domāju,ka "stāstiņš" ir pietiekami garš,lai rastos kāds iespaids par mani. Neņemiet vērā to,ka šis stāstiņš ir nedaudz nesaturīgs un iespējams,ka ir vairākas gramatikas kļūdas, bet pulkstens rāda jau 3 un nespēju koncentrēties vairs uz kādu konkrētu domu. :/
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Mugger[777]

Post by Lyricist »

Es vairāk sveros uz Anti, spriežot no pieredzētā serverī Tu diemžēl neesi tas nopietnākais tips, par [777] klanu arī nav radies tas spožākais priekštats pagātnē, tāpēc es diemžēl būšu pret.
Image
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

hahah, atceros cik tu biji lecīgs, nesavaldāms pikačū, nenene.
anti
Marcha[T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Marcha[T] »

ANTI!
Neuzticos.
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

PRET! Trūkst uzticība!
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

galīgi neesi piemērots adminam, anti.
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

atteikts
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked