Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #6
Forgotenz,sigs labs.Taisīji no tuta vai pats?Gribētos kaut ko līdzīgu tikai ar citu bildi.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
noslēpums , nemāku tekst, galīgi man tas nepadodas.
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
garām aizšāvi, rīt vēl kautko pamēģināšu uzmeikot.
-
- Rakstnieks
hehehehe. cik jedziigs posts. uh, man patiik mans tagadejais avatars un sigs. kaa pagaaja pirmaa skolas diena pec brivlaika? rakstu no psp, taapeec nav garumziimes.
man patīk biezpiens
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
superīgi. rī mājutrības2, fizika, latv. val, sporti 2, ķīmija un vēl mūzika. huh*.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Forgottenz- tavs sigs no vienas puses labs, bet no otras sūdīgs, arī burtiskā nozīmē. Kur renderis ir normāls, bet teksta pusē
Pārāk parasts fons, renderis nav iestrādāts fonā, man tas nepatīk.

Pārāk parasts fons, renderis nav iestrādāts fonā, man tas nepatīk.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Piektdiena vismaz manā klasē vēl ir forša diena, neskaitot latviešu valodu, literatūru, ķīmiju, vēsturi. Vācu valoda ta vēl tā... +/-

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Forgoten, tev rīt 8 stundas?
Man pat tikai 6.
Palīdzat taču dziesmu atrast.
Vismaz dodiet kaut kādus piemērus.
Man pat tikai 6.
Palīdzat taču dziesmu atrast.
Vismaz dodiet kaut kādus piemērus.

- bobiksv6k[1337]
- euro
A nu un, ka 8 stundas? Tāpat piektdiena ir darba diena.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [NWA]Dumper
- Bembists
Citi repa fani arī varat atbildēt, bet citēju, lai galvenokārt INDIGO pamana.Man te jautājms tiem lielajiem repa faniem(man arī patīk, bet tas nav vienīgais, kas patīk). Jūs apmeklējat diskotēkas jeb jums patīk klubu mūzika(r&b,house u.t.t.)?
Visvairāk gribētos zināt INDIGO atbildi, jo cik esmu pasekojis uz visu dance, club... mūziku viņš saka:"Kas tas par sviestu". Man tā interesanti palika, viņš aiziet uz riktīgo - kādā klubā un visu laiku sēž malā, kas tas par sviestu?
Jo klubos jau nelaiž, "yo, yo I'am gangster man, so fuck off!"

-
- Jauniņais
Viktor sataisi gaismu.
Ar INDIGO vispār ir dīvaini , viņš no sākuma lika kaut kādas sviestainās dziesmas - paramore, tgd pārgāja uz repu. Es ikdienā klausos hip-hopu , bet protams man patīk arī labs electro house, kad normāli spridzina nevis sexī slampa.Man te jautājms tiem lielajiem repa faniem(man arī patīk, bet tas nav vienīgais, kas patīk). Jūs apmeklējat diskotēkas jeb jums patīk klubu mūzika(r&b,house u.t.t.)?
Visvairāk gribētos zināt INDIGO atbildi, jo cik esmu pasekojis uz visu dance, club... mūziku viņš saka:"Kas tas par sviestu". Man tā interesanti palika, viņš aiziet uz riktīgo - kādā klubā un visu laiku sēž malā, kas tas par sviestu?
Jo klubos jau nelaiž, "yo, yo I'am gangster man, so fuck off!"
Citi repa fani arī varat atbildēt, bet citēju, lai galvenokārt INDIGO pamana.
Man nedalec , kā cilvēki var klausīties EHR, ta mūzika ir galīgs sviests , man besi tikai tāpēc ka kārtejais poperis uzrakstijis jaunu dziesmu , visi staigā telefonos sametuši kkādu shitu , un visas sīkas meitenes ir sajūsmā par to ka visi klausās džastinu bebru.
Par houseboy , kā var paklausīties tādu Nelly , man liekas tas ir vispār tīrākais veceņu muzons , priekš cukur galvām kam vēl skolā nemāca lasīt dzeju un izprast domu.
Pops galīgi sux , jo tur visiem ir svarīga vieta topā un nauda , ne tas cik labs ir izdevies darbs.
šī dziesma daudz ko izskaidro.
Priekš cukur galvām.
Last edited by Marcha[T] on 06 Jan 2011, 23:59, edited 7 times in total.
Dumper, un tagad tu mazliet nokļūdijies, Tas tavs Yo Yo Yo, Imma gangster, efk some bishes iet pa MTV un radio visu laiku. Tādu mūziku kā pārsvarā liela daļa Hip Hopa piekritēju te klausās, šāda mūzika ir retums. Man personīgi pret citiem mūzikas stiliem nekā nav, bet neesmu nekāds īstais fans arī, galu galā, klausīties jau var visu ko, bet tikai Hip Hops spēj man uzlabot garastāvokli ievērojami.. Un tagad jautājums te Hauzīšu piekritējiem vai citiem.
Galu galā no jūsu puses galvenokārt arī pamanu šāda veida postus visu laiku. Piemēram tas pats Houseboy vai Krī: Vai ir jēga vispār spiest uz pogas play, ja tu visam pievieno vienu un to pašu tekstu? Nē, Nepatīk, es saprotu ka stereotipi ir stereotipi, bet nu, atvaino, ja tev tie stereotipi ir iedzīti no kautkāda sekla Hip Hopa, kuru izpilda Lil Wayne, vai tad nebūtu vismaz vajadzīgs kautcik pamēģināt novērtēt cita veida Mūziku? Galu galā es teikšu godīgi, Hip Hops un Klasiskais Hip Hops atšķiras ļoti, ļoti daudz.
P.S. Mani pat ļoti šokēja Houseboy atbilde uz pēdējo manis iemesto dziesmu, jo es personīgi šo dziesmu esmu demostrējis daudziem cilvēkiem, kas pat nav īpaši Hip Hopa fani, un atziņas tika iegūtas, galu galā Brand Nubian - Hold On nav parasta dziesma, bet gan Labs pavadījums mierīgā tempā ar stipru līriku dzejas formā, kas pie tam bija ar stipru domu šajos vārdos. Ja cilvēks nespēj novērtēt pat ko šādu, nu tad atvaino, man tik tiešām trūkst vārdu.
P.S.S.
Citēšu Houseboy vērtējumu
Galu galā no jūsu puses galvenokārt arī pamanu šāda veida postus visu laiku. Piemēram tas pats Houseboy vai Krī: Vai ir jēga vispār spiest uz pogas play, ja tu visam pievieno vienu un to pašu tekstu? Nē, Nepatīk, es saprotu ka stereotipi ir stereotipi, bet nu, atvaino, ja tev tie stereotipi ir iedzīti no kautkāda sekla Hip Hopa, kuru izpilda Lil Wayne, vai tad nebūtu vismaz vajadzīgs kautcik pamēģināt novērtēt cita veida Mūziku? Galu galā es teikšu godīgi, Hip Hops un Klasiskais Hip Hops atšķiras ļoti, ļoti daudz.
P.S. Mani pat ļoti šokēja Houseboy atbilde uz pēdējo manis iemesto dziesmu, jo es personīgi šo dziesmu esmu demostrējis daudziem cilvēkiem, kas pat nav īpaši Hip Hopa fani, un atziņas tika iegūtas, galu galā Brand Nubian - Hold On nav parasta dziesma, bet gan Labs pavadījums mierīgā tempā ar stipru līriku dzejas formā, kas pie tam bija ar stipru domu šajos vārdos. Ja cilvēks nespēj novērtēt pat ko šādu, nu tad atvaino, man tik tiešām trūkst vārdu.
P.S.S.
Citēšu Houseboy vērtējumu
Saproti, es arī varētu apgalvot ka House mūzika vai R&B ir viens un tas pats un man tas stils pie vienas vietas, bet par spīti tam, es tomēr ziedoju savu laiku, noklausos dziesmu un objektīvi novērtēju pēc saviem kritērijiem, nevis pēc saviem pieņēmtiem priekštatiem par kaut kādu stilu..Nē, nepatīk, atkal tas pats, nepatīk šāds stils.