Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Reminems[ADT]
Censoņa
Censoņa

Re: Beztēma #6

Post by Reminems[ADT] »

Dumper, es arī esmu repa/hiphopa fans savā ziņā un arī klubu mūzika man nav sveša, bet nav jau tā, ka diskotēkās tiek spēlēta tikai tāda mūzika.. varbūt esmu atpalicis, bet reāli jau,piemēram, skolas diskotēkās, vietējās ballēs(nerunāju par klubiem), liek arī 80/90-tos un pat latviešu mūziku, tā kā, manuprāt, diezgan nevajadzīgi uzbrauci Indigo.. Man nav nekas pret tevi, vienkārši domāju mazliet citādāk..
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Par 80, 90to un latviešu mūziku, jā to arī liek diskotēkās. Klubos 80, 90tos arī, tikai miksētus. Tas īsti nebija kā uzbrauciens, vienkārši man paliks interesanti tas, ka jebkādu hip-hop mūziku viņš vērtē 9/10 vai 10/10 un līdzko parādās dajebkas cits uzreiz "kas tas par sviestu 1/10".
Vienīgi vienu alternativo(laikam) viņš bija novērtējis augstāk par 1/10.
Image
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

pulkstenis tulīt sitīs 2:00 stundu un man jāceļās 6:30 - Image
Image
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

"Hustler_BWS"]Dumper, un tagad tu mazliet nokļūdijies, Tas tavs Yo Yo Yo, Imma gangster, efk some bishes iet pa MTV un radio visu laiku. Tādu mūziku kā pārsvarā liela daļa Hip Hopa piekritēju te klausās, šāda mūzika ir retums. Man personīgi pret citiem mūzikas stiliem nekā nav, bet neesmu nekāds īstais fans arī, galu galā, klausīties jau var visu ko, bet tikai Hip Hops spēj man uzlabot garastāvokli ievērojami.. Un tagad jautājums te Hauzīšu piekritējiem vai citiem.
Galu galā no jūsu puses galvenokārt arī pamanu šāda veida postus visu laiku. Piemēram tas pats Houseboy vai Krī: Vai ir jēga vispār spiest uz pogas play, ja tu visam pievieno vienu un to pašu tekstu? Nē, Nepatīk, es saprotu ka stereotipi ir stereotipi, bet nu, atvaino, ja tev tie stereotipi ir iedzīti no kautkāda sekla Hip Hopa, kuru izpilda Lil Wayne, vai tad nebūtu vismaz vajadzīgs kautcik pamēģināt novērtēt cita veida Mūziku? Galu galā es teikšu godīgi, Hip Hops un Klasiskais Hip Hops atšķiras ļoti, ļoti daudz.

P.S. Mani pat ļoti šokēja Houseboy atbilde uz pēdējo manis iemesto dziesmu, jo es personīgi šo dziesmu esmu demostrējis daudziem cilvēkiem, kas pat nav īpaši Hip Hopa fani, un atziņas tika iegūtas, galu galā Brand Nubian - Hold On nav parasta dziesma, bet gan Labs pavadījums mierīgā tempā ar stipru līriku dzejas formā, kas pie tam bija ar stipru domu šajos vārdos. Ja cilvēks nespēj novērtēt pat ko šādu, nu tad atvaino, man tik tiešām trūkst vārdu.

P.S.S.

Citēšu Houseboy vērtējumu
Nē, nepatīk, atkal tas pats, nepatīk šāds stils.
Saproti, es arī varētu apgalvot ka House mūzika vai R&B ir viens un tas pats un man tas stils pie vienas vietas, bet par spīti tam, es tomēr ziedoju savu laiku, noklausos dziesmu un objektīvi novērtēju pēc saviem kritērijiem, nevis pēc saviem pieņēmtiem priekštatiem par kaut kādu stilu..
A ko man darīt ja tiešām tāda mūzika man vienkārši nepatīk? Es to vienkārši nevaru klausīties un tas ir tas. Varbūt, nepareizi novērtēju un neizprotu to speli, tachu tā kā pats teici noklausos to dziesmu un novērteju.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Tagad tu jau kļūdies, Houseboy, tavā postā bija vēstīts ka tu vērtē stilu,
nevis dziesmu, tātad, ja tu vērtē dziesmu, tad pamato kas tev nepatīk dziesmā utt. nevis to, pie kāda stila tā pieder, citādi tā spēle izvēršas tāda virspusēja un sekla..
Image
Anduliiic
Censoņa
Censoņa

Post by Anduliiic »

Labrīt, everybody. ;DD
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

Da man nepatīk tie visi, jau paši sākumi, liekas pārāk taka repaini un kkas ar gangsteriem vai hvz kā. Kāda starpība vispār kā es vērtēju? It's just game...
Image
Hash[A]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Hash[A] »

Ieliku sigu. Vertejat :)
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Fons ir gājis uz labo pusi, bet nepabeigts. Tas vecis neiederas fonā.
5/10.
Image
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Hustler_BWS:
Pirmkārt, ja vēlies man kaut ko pārmest sakarā ar maniem dziesmu novērtējumiem, izlasi manus postus un tad tikai secini, ok? Man parasti ir pamatojums, kāpēc man nepatīk, un nav jau tā ka es nenoklausos dziesmas, vienmēr noklausos kaut gan nepatīk.
Otrkārt, nevienai dziesmai neesmu ielikusi zemāku atzīmi par 2, jo uzskatu lai arī kāda būtu tā dziesma, kaut arī man nepatiktu, vienalga tā ir pelnījusi vismaz 2 un nav jau arī tā, ka es visām dziemsām rakstu ?nepatīk, 2/10? lūk pierādijumi:
4/10 nezz, vispār nekādas emocijas man neizraisīja šī dziesma, pilnībā nekā, tukšums.
Nu veca dziesma, jau atklausīta tāpēc tikai 6.5/10
Nē, nē, nēēēē, tāda veida repu nemaz negribu dzirdēt. 2/10
Agrāk ļoti patika, tagad ar normāla, nuu lai iet 8/10
Nu un katram cilvēkam ir sava gaume, nav jau tā ka es vispārībā repu neklausos, nu bet tieši šīs konkrētās dziesmas man nepatika. Un nav jau arī jēgas novērtēt kas ir īsts reps un kas nav utt., jo es neorientējos tajā. Vispār jau apnika, vienmēr te tikai par repu runā/raksta.
Image
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

"INDIGO[777]"]Nepatika. 1/10
Nu, BWS, ko par šo teiksi? Domā es vienīgais, varbūt, vērtēju savādāk? Šeit vispar nav paskaidrots kpc nepatīk. Tākā beidz man piekasīties. ;]
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Tak ko jūs cepjaties par to mūzikas spēli? Es jau no paša sākuma to visu vērtēšanu neņēmu nopietni un zināju, ka lielākā daļa nemaz nenoklausoties dziesmu liks vērtējumu.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Hustler_BWS:
Pirmkārt, ja vēlies man kaut ko pārmest sakarā ar maniem dziesmu novērtējumiem, izlasi manus postus un tad tikai secini, ok? Man parasti ir pamatojums, kāpēc man nepatīk, un nav jau tā ka es nenoklausos dziesmas, vienmēr noklausos kaut gan nepatīk.
Otrkārt, nevienai dziesmai neesmu ielikusi zemāku atzīmi par 2, jo uzskatu lai arī kāda būtu tā dziesma, kaut arī man nepatiktu, vienalga tā ir pelnījusi vismaz 2 un nav jau arī tā, ka es visām dziemsām rakstu ?nepatīk, 2/10? lūk pierādijumi:
4/10 nezz, vispār nekādas emocijas man neizraisīja šī dziesma, pilnībā nekā, tukšums.
Nu veca dziesma, jau atklausīta tāpēc tikai 6.5/10
Nē, nē, nēēēē, tāda veida repu nemaz negribu dzirdēt. 2/10
Agrāk ļoti patika, tagad ar normāla, nuu lai iet 8/10
Nu un katram cilvēkam ir sava gaume, nav jau tā ka es vispārībā repu neklausos, nu bet tieši šīs konkrētās dziesmas man nepatika. Un nav jau arī jēgas novērtēt kas ir īsts reps un kas nav utt., jo es neorientējos tajā. Vispār jau apnika, vienmēr te tikai par repu runā/raksta.
Protams ka runā, jo es kā kārtīgs Klasiskā Hip Hopa piekritējs cenšos izplatīt šo vērtību, jo Klasiskais Hip Hops kā tāds sāk izzust, tāpēc arī cenšos to popularizēt starp cilvēkiem kas ir ieinteresēti klausīties Hip Hopu/Repu, jo galu galā, man godīgi liekas ka Hip Hops vai Reps ir visskaistākais mūzikas stils, galu galā kas var būt skaistāks par dzeju, it īpaši mūzikas pavadijumā, it īpaši kad pavadījums ir tāds mierīgāks un tēma varētu būt par piemēram mīlestību vai ko citu..

Atbildot Houseboy: Es nevaru kontrolēt Indigo, personīgi, es tev necenšos lekt augumā, es kā cilvēks tikai izskaidroju kas mani tomēr tā mazliet aizskar šajā jomā, citād man liekas ka daži tās dziesmas liek lai pakrātu postus, jo acīmredzami šī spēle ir domāta lai padalītos ar sev iemīļotu mūziku un parāditu to citiem, kuriem tā arī varbūt iepatiksies, tādējādi paplašinot zināšanas.

P.S. Fakts tāds, ka tikai tas, ka es klausos Hip Hopu, nenozīmē ka es zemu vērtēšu Roku vai Elektro mūziku vai citus, jo ir bijuši gadījumi kad es Elektro vai House vai kam citam ielieku 9/10, un ir bijuši gadījumi kad es Hip Hopam augstāk par 4 vai 5 nespēju likt, tā ir gaumes lieta, nevis stila..
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

piedod BWS,bet reti kursh tagad klausas hip hopu! nu vismaz mana draugu un pazinju loka neviens neklausas. visiem tagad bmc,bmc,bmc,bum,bum!

tas pats ko es varu teikt,tipa ka tu esi baigas Hustleris... da nav nemazakas smakas no ta ka tu pats sevi megini nosaukt. reperis - ne suda tev nesanaks,un ar laiku tu sapratisi ka piedristas bikses kas nolaistas lidz celjiem,kepons ar kko krutu uzrakstitu,vel kada kede ap kaklu un tas nozime ka tu esi labs hip hopa parstavis? ne suda,tapat ka visi sitie jelie natres,edavardi - vini nav nekas,tie ir vnk pakaldarinajumi istam repa legendam,un kkads tur edavardi,mak tik baigi gudri dirst,par to ko citi reperi ir jau sen visu izdirsusi,un vnk sikajiem 15 gadniekiem tas ir "so cool"

ehh sita cinja par stiliem vienmer bus - sikajiem,bet pec gadiem 10 sapratis ka tas viss ir fufelis..... pat nevajag 10 gadus,lai saprastu ka piedirstas biksas nav forsi!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Kāds sakars ar ģērbšanās stilu? Te vispār nav runa par ģērbšanās stilu, fakts tāds, ka es ar kaut kādām platām biksēm nestaigāju. Jā, cepuri es velku, to teikšu godīgi, bet ja tu būsi paskatījies, tad man pašam riebjas kaut kādi jēli idioti, kas ir nokarājušies ar ķēdēm, un tajā mūzikā ko es klausos, tajā šādas lietas ir reta parādība..
Tāpēc atvaino Boni, bet ja tu vēlējies kārtējo reizi šoreiz iet tieši pret mani kaut kādā veidā, tad tev neizdevās daudz iemeslu dēļ. Pirmkārt, jo tu pat nezini kādēļ es klausos Hip Hopu un tev vispār nav sajēgas ar ko atšķiras tas jēlais Reps ar dimanta zobiem utt. no baudāmas mūzikas, fakts vien, ka es klausos ne tikai Repu, bet arī džezu. Otrkārt, fakts tāds, ka tu bezjēdzīgi centies uzbraukt Hustleriem jo tas ir Angļu vārds kas cēlies no Ielu slenga, par klanu tev zināšanas ir apaļa nulle. Treškārt, es nevelkāju nekādas zelta ķēdes vai platas bikses, Es velku to, kas man pašam patīk, nevis tādēļ ka tas atbilstu stilam. Ceturtkārt, tev nav nekādas definīcijas ko nozīmē Hip Hopa pārstāvis vai kādēļ es cildinu šos cilvēkus ko klausos.

Tāpēc tiešām Boni, vari necensties rakstīt par Hip Hopu, jo no šīs puses tas izskatās kā mēģinājums kaut kādā veidā Nomelnot mani, jo es klausos Hip Hopu, kas tev pašam ir neizprotams, jo galu galā, tavā skatījumā Hip Hops nozīmē platas bikses un zelta ķēde, ar to jau tu arī savu izpratni pierādiji, apsveicu.

P.S. Es saprotu ka tu ar tiem 15 gadiem domāji mani, bet nu, kā jau zināms, ir cilvēki kuriem savos 15 gados ir vairāk sajēgas nekā cilvēkiem savos 18.
Starp citu, jā, tev taisnība, jau sen Hip Hops ir uz izmiršanas robežas, bet tas nenozīmē ka es iešu klausīties tavu Tuc,Tuc,Tuc, kā tu teici, jo man nevajag klausīties to, ko klausās citi, man nevajag kaut kādu bezjēdzīgu cieņu no cilvēkiem, tikai tādēļ ka klausos to pašu mūziku kā viņi, vai velkāju tādas pašas iespīlētas bikses kā viņi..
Last edited by Lyricist on 07 Jan 2011, 16:35, edited 1 time in total.
Image
Locked