Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #6
HouseBoy.Jūsu komandā visi bija mazie vai jūs tur daži eksemplāri?Nu es domāju tā.Pāris lielie pāris mazie.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
BWS,nu pasties uz mani.Es esmu reģistrējies 2009 gadā esu forumā aktīvs un cik man maz postu.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
tev sakāpis baigi?Hustler_BWS wrote:Nemaz netaisos skatīties, man ir pilnīgi vienalga.

- Deliite[1337]
- euro
edzha,tas saucas kad cilveks ir izsities,un tagad palicis baigais nazis! tikai manas domas... never mind!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Es arī varēju 2008. gadā uztaisīt 20 acc , 19 izmantot un visos banu noraut , un ar pēdējo tēlot baigo čali rajonā ar 2 postiem , kas ir tāpat bezjēdzīgi.BWS,nu pasties uz mani.Es esmu reģistrējies 2009 gadā esu forumā aktīvs un cik man maz postu.
Kādā sakarā sakāpis? Tas, ka es pasaku ka man tik tiešām vienalga par to postu skaitu? Nu atvaino, es varbūt esmu naivs un vienaldzīgs, tas ir skaidrs, jo man uz 90 % pasaulē notiekošā ir tīrākais po... , bet Augstprātīgs es jau nu tiešām neesmu.Tev sakāpis baigi?
Starp citu, Boni, kādā ziņā Tu domāji to baigais nazis? Tādā ka es mēģinu tēlot kaut kādu Alpha male vai barvadoni? Nu nē, paldies, nav priekš manis. Es jau saprotu ka dažiem te tā E-slava tik slimi saista, bet man personīgi vienalga cik daudz cilvēku piekrīt manis rakstītajam vai kaut ko man aiz muguras aprunā (vārdos nesaukšu).
P.S. Pēdējā laikā cenšos vispār izvairīties no taviem argumentiem, Boni, jo tie argumenti nav tie skaistākie, galu galā, tavas ''domas'' par Hip Hopu izrādijās diezgan tīri ierobežotas, tādēļ šajā argumentā es sāku apsvērt ideju, ka tik atkal tas tavs pieņēmums nav no zila gaisa izvirzīts..

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
tu nevari vienkārši klausīties, bet ne smirdēt vislaik kautko forumā?!?
kautkādu savu patiesību par hiphopu gribi iekalt te kādam.
kautkādu savu patiesību par hiphopu gribi iekalt te kādam.

Kas zin, kā saka, Latvija ir brīva valsts un katram Latvijas pilsonim ir brīvas tiesības izteikt savu viedokli vai pauzt savas domas. Starp citu, runājot par smirdēšanu, Edzh, es diemžēl nedomāju ka tu būtu īstais kas norādītu man ko darīt, vismaz jau nu pēc pieredzēta es diemžēl nespēju apgalvot ka tu būtu īsais kam to darīt...
Starp citu, patiesība ir tāda, kāda tā ir, toties katrs cilvēks to redz savādāk, tādēļ arī mūsu domas tik ļoti atšķiras..
P.S. Par to norādīšanu, Edzha, gan jau sapratīsi mājienu, kāpēc tu nebūtu tas īstais, pareizais..
Starp citu, patiesība ir tāda, kāda tā ir, toties katrs cilvēks to redz savādāk, tādēļ arī mūsu domas tik ļoti atšķiras..
P.S. Par to norādīšanu, Edzha, gan jau sapratīsi mājienu, kāpēc tu nebūtu tas īstais, pareizais..

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Atvaino Edgar, bet man tiktiešām nerūp ko tu tur centies ar BoxG vareno spēlētāju slāni aprunāt, galu galā neesi jau vienīgais eksemplārs no šādas situācijas.
Bet es neizpratu tavu domu graudu, būt prastam un neizglītotam tagad tautā skaitās kruta, ne, Edgar? Galu galā, tādu cilvēku tautā atradīsies daudz, kas labprāt dzerstīsies un pīpēs, un runās citiem aiz muguras.
Bet es neizpratu tavu domu graudu, būt prastam un neizglītotam tagad tautā skaitās kruta, ne, Edgar? Galu galā, tādu cilvēku tautā atradīsies daudz, kas labprāt dzerstīsies un pīpēs, un runās citiem aiz muguras.

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
nē nu galu galā par šo man viennozīmīgi ir vislielākais pohuj, es tik tā pakasīties atnācu, šodien smaga diena, pēc labi aizvadītās 5dienas.

- Hustler_WinChester
- CMF
Kuram tad nav bijaušas pārāk garas brīvdienas. 

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
šis bija kautkas īpaš, jo tik slikti vēl nekad neesmu juties.
dzira bija tā pati, kas vienmēr.
dzira bija tā pati, kas vienmēr.