Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Chuby[777]
- Rakstnieks
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #6

Tas taču 80% gadījumu melo, domāju, ka nevajadzīga fīča, varēja atstāt kā bija, tikai valsti.

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Zocs:
Eh, lai es kaut ko darītu, man vajag iedvesmu, labu garastāvokli un un daudz pacietības, nu ja vien uznāk tāds brīdis tad, var kaut ko uztaisīt, bet vēl man laika nav, jo priekš manīm darbošanās ar ps aizņem daudz laika, nekā tev kādas 3-5 min, man tas būs 1 h. Ilgi! Nu bet redzēsim, varbūt nedēļas laikā kaut ko izdomāšu, bet neko nesolu.Krī, pamēģini arī tu kaut ko uzmeikot. Būtu jauki redzēt tavu kādu bildi, es zinu ka tu to spēj!

-
- Nelabojams spameris
ja nav iedvesmas vai ideju, tad var paiet pusgads, līdz uztaisa ko acīm baudāmu
facepalm smaidiņš rox.

facepalm smaidiņš rox.
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Kaut kas tomēr man pašam nepatika iepriekšējos darbiņos, tāpēc uztaisīju jaunus. Ievērtējat! ;]
Sigs varbūt nedaudz pa tumšu, bet domāju, ka nav ne vainas, galvenais, lai pašam patīk. x]
Sigs varbūt nedaudz pa tumšu, bet domāju, ka nav ne vainas, galvenais, lai pašam patīk. x]

Kri wrote:Zocs:Eh, lai es kaut ko darītu, man vajag iedvesmu, labu garastāvokli un un daudz pacietības, nu ja vien uznāk tāds brīdis tad, var kaut ko uztaisīt, bet vēl man laika nav, jo priekš manīm darbošanās ar ps aizņem daudz laika, nekā tev kādas 3-5 min, man tas būs 1 h. Ilgi! Nu bet redzēsim, varbūt nedēļas laikā kaut ko izdomāšu, bet neko nesolu.Krī, pamēģini arī tu kaut ko uzmeikot. Būtu jauki redzēt tavu kādu bildi, es zinu ka tu to spēj!
Es tač zinu, ka tev ļoti patīk Dinamo Rīga, par lietam kas patīk var uztaisīt jebko! 1h īstenībā nav daudz! Ja labi pacenšas un ir vēlme var darīt brīnuma lietas! Ja gribi es tev pat varu atrast bildi, vismaz kaut kā ietaupīsi laiku.

Me Gusta.
14.01.2011, plkst. 23:00. Hmm, nu ja vien 5dien kaut ko sākšu darīt, bet tas viss ir atkarīgs no mana garīgā, jo man jau patīk daudzas lietas, bet ja nav noskaņojuma - nedaru, tad tikai bendēju savus nervus un smadzenes.
Nē, Zoc, ja pati - tad pati. Un paldies, ka piedāvāji palīdzību!
Nē, Zoc, ja pati - tad pati. Un paldies, ka piedāvāji palīdzību!

Es tevi uzraudzīšu, no manis vaļā netiksi tik viegli kamēr neuztaisīsi darbiņu priekš SOTW. 

Me Gusta.
- [NWA]Dumper
- Bembists
-
- Nelabojams spameris
man jūs visus vajadzētu ban, par to ka uzsākāt runāt par ps, tagad gribās uztaisīt kaut kādu šitu... 
ām, a dinamo tēma jau nebija kaut kad SOTW?

ām, a dinamo tēma jau nebija kaut kad SOTW?
- [NWA]Dumper
- Bembists
Bija, bet pagājšgad. Šogad iesāku un redz kā reiz šodien uzvarējām pēc pamatīgas neveiksmju sērijas.

- Deliite[1337]
- euro
ehh,pec 50 min man dz/d un paliek 18
..... es pats sev davanu uztaisiju noperkot Audi A4 Quattro V6 2.8l 1996 gada! ehh tagad bus atbaldiba!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.