Agenda[888]

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Agenda
Servera admins
Servera admins

Agenda[888]

Post by Agenda »

1.Tavs īstais vārds.Mans īstas vārds ir Artis.

2.Tavs pašreizējais vecums. Pašlaik man ir 14.gadi.

3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Agrāk biju admins Deyfon serverī, bet serveris pazuda. Biju admins Yeah serverī, bet mistisku iemeslu dēļ servera īpašnieks vairs nerādijās ne skypā, ne serverī, un arī serveris ar laiku pazuda... Šobrīd adminēju Slayker serverī.
Web lapās, esmu adminējis Yeah servera web lapā.

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=8533
viewtopic.php?t=8484
viewtopic.php?t=8508
viewtopic.php?t=8380
viewtopic.php?t=8354
Šīs ir pēdējās no jaunā profila, no vecā profila bij padaudz.
Samērā bieži lietoju /report, ja admini neivēro pārkāpēja rīcību.
Citreiz uzrakstu kādam adminam skypa, ja tieši uz to brīdi ir kāds hakeris.

5.Kāds mums būs labums no tevis? No manis būtu tāds labums, ka esmu ļoti aktīvs spēlētājs, un bieži vien esmu online, kad ir kāds likumu pārkāpējs, un nav adminu kas sodiītu, tādus ļoti bieži sanāk redzēt, tapēc varētu viņus sodīt.

6.Cik bieži spēlē SA-MP. SA-MP spēlēju katru dienu(izņemot dažas sestdienas svētdienas, kad esmu ciemos pie tēta).

7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Nu tā, BoxG serverī spēlēju no 2009.gada 26.oktobra, bet ja skataties ši profila reģistrācijas laiku, tad varu pateikt, ka esmu maniijis profilu. Links uz veco profilu - profile.php?mode=viewprofile&u=4852

8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Šim profilam iepriekšējais niks ir bijis Unique, bet otram vel bij excelent un negers.

9.Kā uzzināji par BoxG community? Kā jau iepriekš esmu stāstijis - aizgāju pie drauga, ieraudziju, ka viņš spēlē kaut kādu dīvainu GTA SA, pajautāju viņam kas tā par spēli, īsumā apstāstija man... Gāju mājās, nokačāju GTA SA, nokačāju SA-MP, iedeva man IP, un tā, no 2009.gada 26.oktobra uzticīgi spēlēju BoxG serverī.

10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau iepriekš minēju, mans īstais vārds ir Artis, un īstais vecums ir 14.gadi. Dzimis un nodzīvojis līdz savam vecumam esmu Bauskā, tur arī pašlaik dzīvoju. Vasarās brīvo laiku pavadu ar draugiem, braukājot ar riteņiem, vai vienkārši pastaigājot pa pilsētu. Ziemas periodā šad tad izeju ārā paslidot, bet tas notiek ļoti reti, jo ziemās pārsvarā sēžu mājās pie PC, jo ārā ir auksts, un negribas iet saldēties.Vasarās, pēdējos gados sanāk paceļot pa ārzemēm, pagājušo pus vasaru pabiju Anglijā. Ceļošana jau no mazotnes ir gājusi pie sirds, jo kad tad vel iepazīsi pasauli, ja ne bērnībā. Kā jau daudziem bērniem, ne visai patīk iet uz skolu, bet tomēr tas jādara, jo tas tā pat kā pieaugušajiem, ir mūsu darbs.
Paldies ka izlasiji. Ceru ka patika.
Image
Image
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Agenda[888]

Post by [AoD]edzha »

svaigs un nenopietns.
anti
Image
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

PRET! Domas nav mainījušās, nav uzticības un pārāk nenopietns esi. Tak vienreiz pierādi sevi.
Image
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

atteikts, līdz vasarai vari vairs nerakstīt.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Locked