1.Tavs īstais vārds.
Rinalds
2.Tavs pašreizējais vecums.
16. pilni gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Adminēju pašlaik engeims serverī jau pusgadu, un protams arī savā serverī, tā kā pieredze man ir.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Pašlaik sūdzības forumā nevienas nav, jo visas tiek izdzēstas pēc kāda laika, bet bieži izmantoju /report un esmu nosūdzējies nevienu vien hakeri pa skype.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Protams, ka uzturēšu kārtībā serveri, sodīšu pārkāpējus un palīdzēšu jauniņajiem sākt spēlēt.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Dienā vismaz 3h atkarībā no garīgā, bet bieži vien ieeju no rīta, jo parasti no rīta ir pārkāpēji.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Būs jau kādi 8-9 mēneši.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
BuLLs, Rinalds
9.Kā uzzināji par BoxG community?
Sen jau zināju par šo komūnu spēlējot otrā Latvijas serverī un vienu dienu nodomāju pameģināt uzspēlēt šeit.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Tātad mani sauc Rinalds dzīvoju netālu no Madonas. Vasarā patīk iet ārā peldēties, makšķerēt un protams iet uz zaļum ballēm. Bija man pagāšgad mašīna žigulis, forši pabraukāju, ka braucot iekšā mājā pamanīju, ka man aizmugurē stāv ceļu policisti. Nu neko tā es šķiros no 240Ls un no mašīnas, žigulim, protams, nebija ne skates, ne arī visa pārējā.
Tas arī īsumā viss.
eminemZ[777] Atkārtoti.
Moderator: Moderatori
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Re: eminemZ[777] Atkārtoti.
izskatās, ka esi centies rakstot pieteikumu.
neke, neuzticos tev, daudz pats pārkāp noteikumus, un vēl daudzi iemesli, + tas mēsls tev avatarā "servera sāvējs" liek domāt, ka tu vēl esi bērna prātā.
ciets ANTI
neke, neuzticos tev, daudz pats pārkāp noteikumus, un vēl daudzi iemesli, + tas mēsls tev avatarā "servera sāvējs" liek domāt, ka tu vēl esi bērna prātā.

ciets ANTI

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Tev jau pašam avatars nav ne uz pusi labāks, dodiet taču kādreiz citiem iespēju, nevis dabūjuši daži adminu, vnk sēž un neko citu nedara- kā tikai citiem atsaka.

-
- Nelabojams spameris
Man iedeva iespēju. 
Es teikšu ANTI, jo, kā jau var redzēt, ja tev par kaut ko aizrāda, tu uzreizi cērt pretī ar atrunām, nespēj savaldīties. Un, nezinu kāpēc, bet mani nepārliecina, ka tevis minētie gadi pieteikumā ir īsti.

Es teikšu ANTI, jo, kā jau var redzēt, ja tev par kaut ko aizrāda, tu uzreizi cērt pretī ar atrunām, nespēj savaldīties. Un, nezinu kāpēc, bet mani nepārliecina, ka tevis minētie gadi pieteikumā ir īsti.
-
- Nelabojams spameris
nē, nē un vēlreiz Nē.