kam garlaicigi, iesaku palasit :DDDD
Moderator: Moderatori
Runajot par kapiem, macijos braukt tiesi pa kapu celu ... cool,isn't it ?Kri wrote: " Kristīn, mums nevajag uz kapiem vēl tik ātri"
Nav vieglāk pašai pārslēgt ātrumu ?Kri wrote:Nu tač, blakussēdētājs, ja tā mīļi palūgsi, tad pārslēgs. Bet vairak par 3 ātrumu man neviens neslēdz un parasti atskan tāda frāze " Kristīn, mums nevajag uz kapiem vēl tik ātri"
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Deliite[1337] wrote:psc BWS,es palasiju iepriekshejas lpp un kko nesaprotu! kapec tu esi tik piesardzigs? ja cilvekam braukshanas skills atljauj tad kapec lai nedaritu to ko tu spej izdarit! piemeram es ar savu kvatru 3 atruma spoleju pa ledu stavot uz vietas,un slidinu ari uz kkadiem 50-60 ^^
tapatk ka sitaja taja video kur mani draugi slidina,piemeram tas chalis ar mersi slidina uz kkadiem max uz kadiem 30km slidina,jo tad vel skills neljava - tas bija 31 decembri!
piemeram man jau pietika ka es ar savu kvatru uz sosejas ielidoju sadoloshaja josla - tur bija daudz daudz sniega! tagad bamperim drusku krasa saskrapetatagad ir maciba - driftot pa ledu no apdzishanas joslas uz stavjoslu - NEDRIKST!