Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Beztēma #6
Pareizi, es tieši tur arī gribēju likt, bet šoreiz apžēlojos un iepostoju, lai tev un pārējiem agresoriem būtu skaidrs, kā un kas būs tālāk.

- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
Nebij redzēta... Ir labs, patīk... Kadri no Dinamo Riga spēlēm arī iesaistīti... Tas priecē.

- [NWA]Dumper
- Bembists
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
Mūsu DINAMO RĪGA satur gandrīz to visu video klipu. Hossa kur iet bullīšus jau ar tad vēl bija komandā. :]

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Code: Select all
Shift: Te a tev ir ? , ja ir ,tad ko te sēdi ?
▲▲▲
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tavs populārākais jautājums šodien. Moš pats sev to uzprasi, ja jau uzskati, ka te nolaiferiem nevajag būt.Ko tad tu vel seit dari?
Jau, kad bija tas tizlais ieraksts, ka detektīvs drīz būs atpakaļ, iedomājos tevi, jo tu pēdējā laikā ķip biji baigais varonis.
Nu labi... varbūt neesi nolaiferis, bet smadzenes tev čist nestrādā kā vajadzētu.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kas tad ir,ja ieliku par vienu komatu vairàk 
Ko jus man visi dir**at virsu?

Ko jus man visi dir**at virsu?
Jo mēs esam patriotiski, mīlam mūsu Tēvu Zemi - Latviju, kā arī tās oficiālo valsts valodu. 

- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Smilee*
Viens ieteikus tev Smilee*
. Nerunā lieki un nedzesē muti/pirkstus,ja nezini ko tu saki/raksti.
Te tu smagi kļūdies par brilēm,jo cik zinu BWS,Becim,Z_K un man ir brilles un mēs neesam no liferi.Man ļoti patīk Algebra,bet ne Ģeometrija,esmu no lifers?Nē neesmu.Man nav draudzenes ,bet ir daudz labu draugu.Šaubos vaiēkāda ir trīsstūrainas apenes + kur nu vēl 99999h nosēdēt sa-mp.jajaja, es no life oh goood nooo. Ja es būtu nolaifers, man būtu brilles, patiktu matemātika , nebūtu draudzene , staigādu trījsturānās apenēs 99999h sēdētu samp. A es to daru ? nēeeeee ! so fuck off nolaifer.
Viens ieteikus tev Smilee*

BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
Bezjēdzīgi lasīt šo teksta gabalu. Iesaku nelasīt!Kri, kas te vispār liek apmeklēt šo dīvaino forumu? (Nav kā uzbrauciens, bet kā jautājums)
Nu tā godīgi sakot pat nezinu, ko es te daru, uzdod vieglākus jautājumus. Nu un pat reģistrēšanās te nebija mana doma, bet ja jau tā sanāca, tad es esmu te. Nu un vispār šis forums, man lika saprast to, ka man nav taisnība, jo man sākumā bija pavisam citi uzskati par šo vietu un cilvēkiem , kuri te uzturās(šo teikmu līdz galam nesaparatīsi, īpašie tikai sapratīs) Kādi man ir ieguvumi no šī foruma nu laikam tas, ka varu apskatīties visus Zoca un Dumpera ps darbiņus + vēl arī citu cilvēku darbus( kaut gan citu cilvēku darbiņus varu apskatīt arī citās vietās, bet tas nav būtiski) un vēl viena interesanta lieta ir tas, ka tiešām dažu cilvēku uzvedība te ir vesela komēdija (bet tikai žēl tos cilvēkus). Patīk arī BoxG hokeja fanu klubiņš, kaut gan nav nemaz tik daudz cilvēku, kuram tas interesētu.Nu vienreiz bija uznākusi tāda reize, ka iegāju samp severī, nu un nekā īpaša (atvainojos , ka varbūt izsaku kaut ko negatīvu par serveri, kaut gan es vispār par serveri nevaru neko spriest, jo tur neuzturos bieži, precīzāk, gandrīz nekad).
Ko es te daru-tērēju savu dārgo laiku un neko vairāk...
Bet ja ir kaut kādi iebildumi, noteikti neklusējiet. Ja es kaut kā traucēju, noteikti aizvākšos.

Nu nevajag, labi? Netaisos tevi izprovicēt, bet godīgi teikšu, Jannka ir diezgan jautrs, interesants cilvēks, man personīgi ar viņu patīk sarunāties, vai tā saruna būtu samaitāta, vai nē, tāpēc atvaino, bet ar Jannku viss ir kārtībā, viņš tikai pilda savus pienākumus.Janka ar .. taads pff.... , atrod mazu vardu pie kura piesieties un atkal uZliek waarnu

Ģeometrija labāka par algebru ,tajā algebrā pagaidām ir sarežgītas kvadratsaknes ar daļām 
Kurš no abiem māc priekšmetiem jums labāk patīk ?

Kurš no abiem māc priekšmetiem jums labāk patīk ?
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Atkarīgs no tēmām, parasti ģeometrija.
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Shift pajautāja beidzot kaut ko sakarīgu.
Iepriekšējā postā jau minēju kad labāk izvēlos algebru.
Iepriekšējā postā jau minēju kad labāk izvēlos algebru.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta