S.A.S Novērtēšana.
Moderator: Moderatori
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Re: S.A.S Novērtēšana.
Avatars pat ļoti skatāms, patīk krāsas, meitene un viss tas kopā izskatās patiešām labi. 10/10
Signature, tā jau darbs ir kautcik kvalitatīvi taisīts, krāsu toņi nav manā stilā, meitene izskatās izstiepta uz sāniem kaut arī tā nav. 6/10
Signature, tā jau darbs ir kautcik kvalitatīvi taisīts, krāsu toņi nav manā stilā, meitene izskatās izstiepta uz sāniem kaut arī tā nav. 6/10

- [BB]Bonnie[O]
- Rakstnieks
Avatars: Tā ne īpaši pūcīte patika, bet slikta izvēle nav. 7/10
Signature: Signature vnk labs, patīk krāsas un tā! 10/10
Signature: Signature vnk labs, patīk krāsas un tā! 10/10

avatars : vareji kautkādus efektus pielikt ,un rāmi varēja ,tādā krāsā ,kā ir tas galds uz kura stav sawnoff pa visu kopā 4/10
signature : izskatās tā drusku zem normāli ; niku varēju kautkur sānā ielikt ,un izmērs arī būtu derējis lielāks 6/10
signature : izskatās tā drusku zem normāli ; niku varēju kautkur sānā ielikt ,un izmērs arī būtu derējis lielāks 6/10
- Chuby[777]
- Rakstnieks
Avatar's nepatīk mašīna pārāk maza. 5/10
Signature nu tās zvaigzītes pilnīgi un noteikti neiederas, labāk būtu kko dūmos iepinis. tas pats 5/10
Smailijs:
Signature nu tās zvaigzītes pilnīgi un noteikti neiederas, labāk būtu kko dūmos iepinis. tas pats 5/10
Smailijs:

- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
Avatars: Tā tīri neko, vienīgais nepatīk tas apakšā, kkas tur nav. 6/10
Sigs:Nepatīk teksts un fonā varēji kko ielikt. 4/10
Sigs:Nepatīk teksts un fonā varēji kko ielikt. 4/10

Avatars: Nu tā, skatāms, bet izskatās ka kaut kas nav nekas daudz itkā nav darīts. Īpaši nepiesaista. 5/10
Signature: Bildes krāsa nesmuka, pārāk gaiši brūns, neizskatās ka kaut kas daudz būtu darīts. Bet kopā, skatāmāks par avataru ir 7/10
Signature: Bildes krāsa nesmuka, pārāk gaiši brūns, neizskatās ka kaut kas daudz būtu darīts. Bet kopā, skatāmāks par avataru ir 7/10

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Avatars labs, tikai teksa fonts, manuprāt, nav īstais. 7/10
Paraksts, manuprāt, neizdevies, man nepatīk. 4/10
Paraksts, manuprāt, neizdevies, man nepatīk. 4/10
▲▲▲
Avatars: Viss ir skaisti,bet liekas mašīna par spilgtu. 8/10
Paraksts: Teicami,tikai varbūt varēji biezāku rāmi. x] 9/10
Smails:
Paraksts: Teicami,tikai varbūt varēji biezāku rāmi. x] 9/10
Smails:

Avatars:Mazliet.. nezinu īsti pateikt, mazliet piedauzīgi, bet tā kopumā ir okē. 7/10.
Paraksts: Tā teikt, diezgan skaisti izstrādāts, vesels mākslas paveids parakstā, vienkārši, bet tajā pašā laikā aktuāli. 10/10.
Smaidiņš tev redz kur:
Paraksts: Tā teikt, diezgan skaisti izstrādāts, vesels mākslas paveids parakstā, vienkārši, bet tajā pašā laikā aktuāli. 10/10.
Smaidiņš tev redz kur:

- Chuby[777]
- Rakstnieks
Avatars izstrādāts smuki un izskat;as,ka stock's bijis labs. Man patīk 10/10
Signature nu tāds, tāds, tāds pilnīgi un noteikti nav manā gaumē. nepatīk tās krāsas un vispār tur kkas dīvains. 4/10
Smailijs:
Signature nu tāds, tāds, tāds pilnīgi un noteikti nav manā gaumē. nepatīk tās krāsas un vispār tur kkas dīvains. 4/10
Smailijs:

Avatārs - Pilnībā nezinu kā lai novērtē. Nu neko tāds vienkārš. Patīk kā ir novietos Tavs niks, un tas ka niks nav izcelts. 5/10 .
Signatur's - Tīri tā neko, man piemēram patīk. Izkatās ka it kā nekas liels tur nav darīts, bet gala iznākums tomēr ir labs. 7/10 .
Smaidiņš :
Signatur's - Tīri tā neko, man piemēram patīk. Izkatās ka it kā nekas liels tur nav darīts, bet gala iznākums tomēr ir labs. 7/10 .
Smaidiņš :

- [BB]Bonnie[O]
- Rakstnieks
Avatar: Cool bro, in style. 10/10
Signature: Tuvu taisnība, lika pasmaidīts, rēcīgs. 10/10
Smaidiņš:
Signature: Tuvu taisnība, lika pasmaidīts, rēcīgs. 10/10
Smaidiņš:

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Avatars, manuprāt, nesmuki sakombinēts. Zilā svītra un tas zaļais fons + ierocis nu noteikti kopā neiet. 4/10
Parakstam nepatīk teksta noformējums, krāsa vai fonts, nemāku pateikt. 6/10.
Smaidiņš:
Parakstam nepatīk teksta noformējums, krāsa vai fonts, nemāku pateikt. 6/10.
Smaidiņš:

▲▲▲
- [NWA]Dumper
- Bembists
Avatars: ir labs, bet man liekas, ka nedaudz tas vecis ir saspiests. 7,5/10.
Signatūrs: apmēram tik pat labs, kā avatars, iespējams pat drusku labāks, bet man nepatīk tā meiča (gaumes lieta, bet par to vērtējumu protams nesamazinu) 8/10.
Signatūrs: apmēram tik pat labs, kā avatars, iespējams pat drusku labāks, bet man nepatīk tā meiča (gaumes lieta, bet par to vērtējumu protams nesamazinu) 8/10.

- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Avatars- Labi sanācis un telefons fonā ir labi izcēlies.Fons arī labi padevies un tas baltais pleķis vienkārši izcils! 10/10
Signature- Smuki izcelta mašīna no fona un tas arī šo darbu padara par ļoti labu darbu,bet kaut kā nepiesaista šoreiz tās krāsas. 9/10
Signature- Smuki izcelta mašīna no fona un tas arī šo darbu padara par ļoti labu darbu,bet kaut kā nepiesaista šoreiz tās krāsas. 9/10
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta