Unban rushons

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

rushons
Jauniņais
Jauniņais

Unban rushons

Post by rushons »

1. rushons
2. 78.84.50.43
3. wot tieshi aizmirsu kursh.. Ja aceries mani kursh nobanoja, tad vismaz esi tik drosmiigs, un piesakies...
4. es vnk sekoju vinjam, un gribeeju uzsaakt sarunu ar vinju... bet vinjsh mani nobanoja, pat nelamaajos ;( WTF? tad kpc visp taadi admini ir vajadziigi shitajaa serv, kuri tikai pasliktina servera slavu... un visp es gribu uzzinaat par ko es tiku nobanots.. paldies par uzmaniibu...
Lemoke.... mo6 tu vari apstiprinaat, ka es ne4iitoju, jo vnk nemaaku 4iitot.. :D: D:D
nismo_AmP
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Re: Unban rushons

Post by nismo_AmP »

[2008.8.3 | 3:18] Admin:Blue_AmP nobanoja Player:rushons (iemesls: Hacking)
rushons
Jauniņais
Jauniņais

Post by rushons »

nismo wrote:
[2008.8.3 | 3:18] Admin:Blue_AmP nobanoja Player:rushons (iemesls: Hacking)
aakk dievs... ko tad es izdariju, ja atklaati sakot, es visp nezinu kaa var hakot..... piem kaa tas izpauzjas :? maj jaw liekas ka tam adminam ir 4ist jaatnjem tiesiibas, jo es tieshaam nehakoju, vai ne4iitoju, jo nezinu visp kaa tas jaadara, tpc gaidu UNBAN..... Un luudzu galvenie admini, padomaajat vai jums visp ir vajadziigs shis admins Blue_Amp? izklausaas ka vinjsh tieshaam neatpaziist 4iiterus, vai kaa vinj tur sauc.... taakaa luudzu padomaajiet, un gaidu no jums atsauciibu.....
Blue, peec kaa tu spried ka es hakoju?????? ko tad es taadu dariju, Sekoju tew.....

MAN TIESHAAM PATIIK SERVERIS, UN GIRBU TURPINAAT TAJAA SPEELEET, ZINU, KA ESMU NEPATIESI NOBANOTS, TIKAI CIK ILGI MAN BUUS JAAGAIDA LIIDZ UNBAN ;(
Ronyx69
Jauniņais
Jauniņais

Post by Ronyx69 »

Blue ir labs admins un nebano bez iemesla, un tu tā pārspīlēti runā par to čītošanu - jebkurš taču zin kā viņi saucas, nevis saka hakeri vai kā viņus tur sauc, nezinu gan bet izskatās aizdomīgi.
Image
Anus[G_Unit1337L33t][T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Anus[G_Unit1337L33t][T] »

Tu Saki nepareizi Ronyx viņš tieshi visu bano un kicko.. |:)
Ronyx69
Jauniņais
Jauniņais

Post by Ronyx69 »

Nu es nez kad mēs ar viņu draudzējāmies tad redzēju ka viņš pat nešauj bez iemesla.
Image
rushons
Jauniņais
Jauniņais

Post by rushons »

ronyx69 wrote:Nu es nez kad mēs ar viņu draudzējāmies tad redzēju ka viņš pat nešauj bez iemesla.
vakar vinjsh vinsiem teica, lai naakot airport... un tur visus atvaaca.... pfff... nju nezz.. bet taapat esmu nobanots nepatiesi, taapeec veeljoprojaam gaidu unban..... ;(
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

tā jau visi saka '' mna pat čītu nav'' ''a kā vispār čīti strādā ?'' ''es pat nezinu kā čītus lietot'' varat nedirst šitie ''jociņi spociņi'' visiem jau sen ir zināmi...
Image
rushons
Jauniņais
Jauniņais

Post by rushons »

Sinner wrote:tā jau visi saka '' mna pat čītu nav'' ''a kā vispār čīti strādā ?'' ''es pat nezinu kā čītus lietot'' varat nedirst šitie ''jociņi spociņi'' visiem jau sen ir zināmi...
Nee nju jaa..... saprotu, bet kaa lai es pieraadu ka es 4ist ne4iitoju... nju ok varat jaw neticeet, bet jums serverii ir jaizdomaa kkaads normaals Demo rec., ar ko pieraadiit..... nju tad jaw neko ja newiens man netic.......vnk bojaajat servam slavu ar tiem NEVEIKLAJIEM administraaatoriem......
siner es arii biezji to dzirdu, bet 100% nemaaku newienu 4iitu lietot, jo vakar tikai saaku taadu SAMP speeleet, pat komandas jeedziigi nemaaku lietot, kur nu vele 4iitot, paarsvaraa savu laiku Teereeju 4inijot MU serverus, vai arii admineejot CS serverus... es saprotu juus...

Ja nu kaads sakariigs Admins notic man tad luudzu unban: 78.84.50.43

ES saprotu, Blue ka daudzi kljuudaas, bet kljuudas parasti meedz labot...... ;(
GOW_Desire
Jauniņais
Jauniņais

Post by GOW_Desire »

jaa un pieradiet kad rushons 4itoja.. (doh) :.
Faust
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Faust »

Pagaidiet, kad Blue ienāks, tad arī visu vairāk vai mazāk noskaidrosim.
Spider_[sL]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Spider_[sL] »

a gadiijumaa nau jaabuut pieraadiijumiem ka ne4iitoji vai 4iito(adminam)... tad jau piemeeram no riita kad 2 cilveeki admins var nobanot? un pmeegjini tad pieraadiit ka ne4iito...un patiesiibaa ka es buutu par to ka serverii buutu 2-3 admini un viss :?
Image Image
rushons
Jauniņais
Jauniņais

Post by rushons »

Spider wrote:a gadiijumaa nau jaabuut pieraadiijumiem ka ne4iitoji vai 4iito(adminam)... tad jau piemeeram no riita kad 2 cilveeki admins var nobanot? un pmeegjini tad pieraadiit ka ne4iito...un patiesiibaa ka es buutu par to ka serverii buutu 2-3 admini un viss :?
nju jaa... pareizi jaw tu saki, tpc serverim vajag izdomaat DEMO sisteemu, piem tas pac kas CS ...... es visp vakar speeleeju ap 1-2 naktii... bet veel liidz shim neesmu noskaidrojis kpc... :P
rushons
Jauniņais
Jauniņais

Post by rushons »

rushons wrote:
Spider wrote:a gadiijumaa nau jaabuut pieraadiijumiem ka ne4iitoji vai 4iito(adminam)... tad jau piemeeram no riita kad 2 cilveeki admins var nobanot? un pmeegjini tad pieraadiit ka ne4iito...un patiesiibaa ka es buutu par to ka serverii buutu 2-3 admini un viss :?
nju jaa... pareizi jaw tu saki, tpc serverim vajag izdomaat DEMO sisteemu, piem tas pac kas CS ...... es visp vakar speeleeju ap 1-2 naktii... bet veel liidz shim neesmu noskaidrojis kpc mani nobanoja .. :P
Stuart[TITNS]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Stuart[TITNS] »

Ok here is my bit, Me and Benka went riding around and tried to kill him but his car never blew up and the tires NEVER defalted and then he got out of the car i shot him with a rocket 3 times no damage while he was running, pure hacking. Benka can back me up on that.
Image
Locked