Tagad sāp galva... A ziniet, cik tizla sajūta ir tad, kad gribas ēst, bet ir slinkums to darīt?
A SOTW/AOTW aptaujas nebūs? Vai arī rīkotājs vel guļ... Es varu paredzēt, ka būs Cool story bro čalīts.
Moderator: Moderatori
nu karoč ,tev jautra piektdienabobiks[1337] wrote:jejbogu, cik vakar bija jautriNo sākuma kurinājām ugunskuru, dzērām aliņus un smējāmies. Ar to jau arī vakars būtu izdevies, bet pa ceļam mājās biš uzkavējāmies pie vagoniņa un pēkšņi atbrauc pazīstams ar kvatru. heh... satiekamies, biš parunājamies un tad mūs forši pavizina pa to stāvlaukumu ar to kvatru. Ehh.... Tas bija forši. Šim vēl balzams (nezinu, kā jāraksta) bij līdzi un, protams, tas arī bija jādzer. Beigās biju....
Tagad sāp galva... A ziniet, cik tizla sajūta ir tad, kad gribas ēst, bet ir slinkums to darīt?
A SOTW/AOTW aptaujas nebūs? Vai arī rīkotājs vel guļ... Es varu paredzēt, ka būs Cool story bro čalīts.
nu Kri, nu kapēc tu es tik ideāls ?Kri wrote:Bobik, ko galvu reibinoša piekdiena bija?mazāk jādzer!
Ak, mūsdienu jaunatne vispār izlaidusies bez alkohola jau nekur! Bobik, fiksi nokaunies!
No sākuma vispār to balzāmu nebija paredzēts dzert. Viņš pats atbrauca.Kri:
Bobik, ko galvu reibinoša piekdiena bija?mazāk jādzer!
Ak, mūsdienu jaunatne vispār izlaidusies bez alkohola jau nekur! Bobik, fiksi nokaunies!
Tā nebija nodzeršanās, tas bija ziemas vakars pie ugunskura, kas vēlāk turpinājās vagoniņa stāvlaukumā ar kvatru.Kri:
Tu gribi, lai es atbalstu nodzeršanos?